Lectură de 2 minute

22 Sep 2021 - Video

Lăptăria cu Caimac lansează primul spot TV, filmat la ferma și fabrica din Drăgoești, cu angajații

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

Lăptăria cu Caimac tocmai a lansat primul spot TV, filmat la ferma și fabrica din Drăgoești, protagoniștii spotului fiind chiar angajații companiei. 

„Suntem un brand onest și asumat, așa că primul spot TV nu avea cum să fie altfel. Ne-am dorit ca oamenii să ne cunoască așa cum suntem, nu am vrut să apelăm la metafore sau actori, ci să arătăm, în realitate, o zi la Lăptărie - de dimineață când se mulge laptele, trecând prin ședințele cu echipa, drumul către magazine și apoi în casele oamenilor, de la fermă, direct pe masă. Colegii noștri au trecut foarte repede peste emoții și au dovedit talente actoricești nebănuite”, spune Mădălina Cocan, cofondator Lăptăria cu Caimac.

Spotul a fost realizat de agenția CMX Links, împreună cu echipa de creație Longshot.

„Lăptăria este un client mișto, așa că știam dinainte cum o să decurgă toată treaba. Băieții filmează, eu mă îndop cu bunătăți și fac pe deșteptul. Acum, serios, un proiect ca ăsta e frumos tocmai pentru că nu trebuie coafat deloc (hai, un grading, acolo). Chiar voiam la un moment dat să filmăm cine știe ce mașinărie, dar oamenii ne-au arătat banda unde se umplu sticlele și au zis simplu: <> Oh well, până la urmă e mai bun spectacolul din cană. Sau farfurie”, zice Alex Mălăescu, creative partner.

Produsele Lăptăria cu Caimac sunt 100% naturale, românești, fără aditivi, arome sau conservanți. Acestea sunt făcute cu lapte de la vacile din ferma proprie.

În prezent, gama Lăptăria cu Caimac cuprinde 14 produse care sunt prezente în peste 2.000 de magazine, la nivel național, în numeroase băcănii, magazine de proximitate, tradiționale, precum și în HoReCa de renume.

Lăptăria cu Caimac are propria fermă. Fabrica de procesare, în care s-au investit peste 5 milioane euro, are o capacitate tehnică de procesare de aproximativ 75 tone de lapte pe zi.

Citeste si:
Lăptăria cu Caimac a lansat un nou produs 
Lăptăria cu Caimac a lansat un nou produs 
Retail.ro /  Retail.ro /  Video /  Lăptăria cu Caimac lansează primul spot TV, filmat la ferma și fabrica din Drăgoești, cu angajații