Lectură de un minut

20 Apr 2021 - Video

Heineken lansează campania ”We’ll meet again”, care celebrează inventivitatea în pandemie

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

Heineken a lansat noua campanie globală ”We”ll meet again”, care celebrează răbdarea și creativitatea tuturor celor care s-au adaptat noului context generat de pandemie, dar și modurile inventive prin care oamenii au menținut atmosfera „ieșirilor în oraș”, din siguranța propriilor case.

 

Noua campanie prezintă diferitele moduri în care oamenii au transformat momentele banale, de zi cu zi, din carantină, în ceva neașteptat și distractiv - de la ținute elegante purtate în timp ce ducem gunoiul menajer până la transformarea acțiunii de a plimba câinele într-o adevărată petrecere.

Spotul TV a fost regizat de premiatul François Rousselet și filmat în Barcelona, ​​Spania, respectând toate măsurile de siguranță în vigoare.

„Heineken își propune să spună povești în care să se regăsească oameni din întreaga lume. Când am lansat ”Ode to close” în urmă cu mai bine de un an, planeta era în carantină și mesajul nostru se concentra pe siguranța clienților noștri – „Socializați în mod responsabil!”. Campania ”We”ll meet again” explorează sentimentul colectiv al momentului, prezentând experiențe din viața reală în care se poate regăsi oricine și celebrează capacitatea de a depăși momentele dificile și imaginația printr-un mesaj clar, plin de speranță pentru viitor”, a declarat Bram Westenbrink, Heineken Global Senior Director.

Heineken este un producător de bere, dezvoltator și comerciant de branduri premium de bere și cidru. Recunoscut pentru brandul Heineken, grupul are un portofoliu de peste 300 de mărci de bere și cidru internaționale, regionale, locale și de specialitate. Compania are peste 85.000 de angajați și operează fabrici de bere, malterii, fabrici de cidru și alte unități de producție în peste 70 de țări.

Retail.ro /  Retail.ro /  Video /  Heineken lansează campania ”We’ll meet again”, care celebrează inventivitatea în pandemie