Lectură de un minut

30 Mai 2022 - Știri și Noutăți

Simona Fîrtat preia funcția de senior manager communications and engagement pentru L’Oréal Europa

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

L’Oréal Groupe anunță numirea Simonei Fîrtat în funcția de senior manager communications and engagement, zona Europa, începând cu luna iunie a acestui an.

În cadrul L’Oréal Groupe, departamentul Corporate Affairs & Engagement (CA&E) are misiunea de a asigura recunoașterea companiei drept una dintre cele mai puternice și apreciate din industrie, o companie care Creează frumusețea care mișcă lumea: o frumusețe care aduce o creștere profitabilă, care este mai diversă și incluzivă, inovatoare și mai responsabilă față de planetă și societate. Zona Europa, care include țara de origine a grupului, joacă un rol semnificativ în îndeplinirea acestei misiuni.

Jurnalist și specialist în comunicare, Simona Fîrtat a lucrat pentru publicații de business timp de aproape 8 ani, apoi în consultanță în comunicare, ajutând pe parcursul a 9 ani diverse afaceri din sectoarele juridic, financiar, outsourcing, FMCG, industria construcțiilor și retail.

Simona s-a alăturat echipei L’Oréal, în calitate de director corporate affairs și engagement pentru filiala din România, în 2016.

L’Oréal România, parte a grupului L’Oréal, are o istorie de 25 de ani pe piața locală. Cu portofoliul de 22 de branduri internaționale diverse și complementare, L’Oréal România este unul dintre liderii pieței locale de cosmetice, prezent în toate canalele de distribuție: mass market, magazine, farmacii și drogherii, saloane, travel retail și branded retail.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Simona Fîrtat preia funcția de senior manager communications and engagement pentru L’Oréal Europa