Lectură de 2 minute

18 Aug 2022 - Știri și Noutăți

Retailerul cora se listează pe Bringo

Otilia Caloian

Abonează-te pe  

cora își întărește prezența în mediul și se listează pe platforma Bringo, aplicația preferată a românilor pentru cumpărături online. Începând cu 18 august 2022, peste 15.000 de produse alimentare și non-alimentare din hipermarketul cora și din rețeaua magazinelor de proximitate cora Urban pot fi comandate online pe platforma Bringo, iar livrarea se face în maximum 90 de minute.

Serviciul poate fi accesat în toate orașele în care cora este prezentă cu hipermarketuri, respectiv în București, Constanța, Cluj, Ploiești, Bacău și Drobeta Turnu-Severin.

“Dezvoltarea e-commerce este unul dintre pilonii strategiei de business a cora, iar parteneriatul cu Bringo confirmă preocuparea noastră de a fi mai buni pe acest segment. Ce înseamnă pentru clienți acest lucru? Acces mai rapid la produsele livrate online, datorită efortului comun cora – Bringo. Ne unim resursele astfel încât clienții să își vadă produsele livrate în cel mai scurt timp și în cel mai profesionist mod posibil. Admirăm performanța Bringo și modul lor de operare, de aceea așteptăm cu nerăbdare să demarăm lucrul cu ei”, a declarat Claudia Badea, e-Commerce and Cross-Channel Direct, cora România.

Comandând prin Bringo produsele oferite de cora și cora Urban clienții vor avea parte de numeroase beneficii, dar și de prețuri și oferte ca în magazinul fizic. Mai mult, în perioada 17 august – 18 septembrie 2022 nu există costuri de livrare în cazul comenzilor de peste 99 de lei. În ceea ce privește timpul de livrare, acesta variază de la 30 de minute în cazul comenzilor din cora Urban, la 60 – 90 minute maximum în cazul comenzilor din hipermarketul cora.

. Pentru a optimiza serviciul de comenzi online, cora a lansat anul acesta noul site www.cora.ro, o investiție de 500.000 de euro, iar oferta multicanal a fost extinsă prin adăugarea în portofoliu, pe lângă cele 10 hipermarketuri, a unui concept nou, de proximitate și online, cora Urban, cu 5 astfel de magazine deschise în prezent.

cora România, parte a grupului Louis Delhaize, este unul dintre cele mai dinamice branduri de retail. Prezent pe piața românească din 2003, brandul operează 10 hipermarketuri în București și în marile orașe, magazinele cora Urban și platforma de e-commerce cora.ro, pe care sunt listate peste 40.000 de produse.

În 2013, prin intermediul platformei cora.ro, este lansat serviciul de livrare la domiciliu, cora devenind primul mare lanț comercial cu livrare tip drive din România. Începând cu 2020 serviciul coraExpress extinde accesul la cumpărături online, prin comenzi din aplicațiile Glovo, Foodpanda și Tazz, cu livrare în mai puțin de 60 de minute.

Citeste si:
Aura Rădulescu, fost CEO Cora: Cora era mult prea mică în România pentru a mai putea continua independent
Aura Rădulescu, fost CEO Cora: Cora era mult prea mică în România pentru a mai putea continua independent
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Retailerul cora se listează pe Bringo