Lectură de un minut

12 Mar 2018 - Știri și Noutăți

Primul showroom din tara inaugurat de Hafele Romania

Abonează-te pe  

Specializat in productia si comercializarea de accesorii si produse de feronerie pentru mobilier si sisteme electronice de control al accesului, retailerul Hafele Romania a deschis primul showroom local, in Capitala, noteaza bricoretail.

Spatiul are o suprafata totala de 150 metri patrati, showroom-ul fiind deschis si unde este sediul Hafele din Bucuresti. Acesta este impartit in doua zone: operationala si expozitionala.

Rodica Popescu, Managing Director Hafele Romania a declarat: „Prin deschiderea noului showroom lansam o invitatie atat arhitectilor, designerilor, producatorilor de mobilier, cat si partenerilor nostri sa vina sa descopere o parte din universul Hafele, sa interactioneze zilnic cu consultantii de vanzari si sutele de produse expuse pentru a beneficia de sprijinul nostru in toate fazele de dezvoltare ale unui proiect. De asemenea, acest spatiu se adreseaza si consumatorilor, care vor sa cunoasca solutiile Hafele, dar si cum va arata viitorul in casa lor, printr-un mobilier inteligent si multifunctional”.

Aceeasi sursa mentioneaza ca in cadrul spatiului se pot vedea si testa:

  • mecanismele de ridicare a usilor din gama Free
  • solutiile Slido Classic pentru o glisare facila si confortabila
  • sistemele Loox LED pentru o iluminare inteligenta
  • tehnologia Dialock pentru control al accesului
  • gama de sertare si sisteme de rulare a sertarelor

Hafele este o companie internationala cu sediul in Nagold, Germania. Hafele Romania este una din cele 37 de subsidiare ale Hafele GmbH & Co KG Germania si a fost infiintata in octombrie 2009, cu sediul in Timisoara activand cu un punct de lucru in Bucuresti.

Sursa foto facebook

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Primul showroom din tara inaugurat de Hafele Romania