Lectură de un minut

17 Jan 2018 - Știri și Noutăți

Planuri pentru deschiderea unui parc tehnologic in zona Orhideea din Capitala

Abonează-te pe  

Societatea IMS Proprietati cu active imobiliare administrare in Romania de Siminel Andrei prin New Century Holding planuieste demolarea cladirilor detinute pe terenul din soseaua Orhideelor din Capitala, in vecinatatea centrului de retail IDM. Asta pentru ridicarea unei alte cladiri de tip parc tehnologic unde vor fi adapostite servicii si birouri, noteaza wall-street.ro.

 

Pe site-ul Ordinului Arhitectilor din Romania se mentioneaza: "Lotul de cca. 8000 mp, pe care astazi se afla magazinul IDM (o hala transformata in zona comerciala), se afla la confluenta zonelor dominate de Bricostore Orhideea si supermagazinul Orhideea. Se doreste demolarea cladirii existente si ridicarea unei cladiri de tip parc tehnologic de 12E (60m inaltime), care ar adaposti servicii si birouri".

Este vorba despre un teren aflat in proximitatea centrului comercial IDM, unde in prezent sunt plasate constructii de tip hale si administrate de IMS Proprietati. Conform proiectului IMS Proprietati, Procentul de ocupare al terenului este de 60% si Coeficientul de utilizare al terenului de 3,9.

Citeste mai multe aici.

Retail jobs

sursa foto pixabay

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Planuri pentru deschiderea unui parc tehnologic in zona Orhideea din Capitala