Lectură de 3 minute

12 Apr 2023 - Știri și Noutăți

Parteneriat 24pay și Up România. Companiile vor putea deconta mai ușor transportul în comun pentru angajați 

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

24pay È™i Up România încheie un parteneriat È™i lansează prima soluÈ›ie digitală pentru achiziÈ›ia abonamentelor de transport în comun pentru angajaÈ›ii companiilor care utilizează acest tip de beneficiu. Astfel, companiile care utilizează Up MultiBeneficii vor putea oferi un nou tip de beneficiu angajaÈ›ilor: acces facil È™i 100% digital la abonamente de transport în comun. 

Sursa foto: Marek Rucinski / Unsplash

Această soluÈ›ie modernă de achiziÈ›ie a titlurilor de transport salvează timp preÈ›ios È™i simplifică procesul prin care o companie poate deconta transportul în comun pentru angajaÈ›i, iar întregul proces digitalizat facilitează monitorizarea beneficiilor acordate.

Serviciul devine disponibil începând cu 12 aprilie în 16 oraÈ™e ale țării, prin aplicaÈ›ia 24pay: BucureÈ™ti, BraÈ™ov, IaÈ™i, PloieÈ™ti, Piatra NeamÈ›, Roman, Râmnicu Vâlcea, PloieÈ™ti, Târgu Jiu, ConstanÈ›a, Arad, Cluj-Napoca, BotoÈ™ani, Oradea, ReÈ™iÈ›a È™i Baia Mare.

Companiile partenere Up România pot oferi acest extrabeneficiu la nivel de angajat, atribuind un buget pentru accesarea abonamentelor de călătorie direct din aplicaÈ›ia mobilă Up MultiBeneficii.

AngajaÈ›ii pot folosi soldul pentru a achiziÈ›iona abonamente săptămânale sau lunare. După alegerea tipului de abonament dorit, utilizatorului i se va asocia un cont în aplicaÈ›ia 24pay. Pentru utilizarea abonamentului este necesară instalarea aplicaÈ›iei 24pay, dar nu È™i deÈ›inerea unui card de transport.

24pay este o soluÈ›ie de plată digitală dezvoltată de compania PTP Online È™i deÈ›inută de PayPoint România. AplicaÈ›ia pentru transportul în comun 24pay este liderul de piață la nivel naÈ›ional, fiind disponibilă în prezent în 19 oraÈ™e din întreaga È›ară, printre care se numără È™i BucureÈ™ti, Cluj-Napoca, IaÈ™i, Arad, BraÈ™ov sau Sibiu. Mai mult, aplicaÈ›ia oferă È™i acces la servicii de plăți facturi, reîncărcare electronică sau achiziÈ›ie de vouchere online, care pot fi folosite de utilizatorii din toată È›ara.

AplicaÈ›ia 24pay este disponibilă pentru sistemele de operare Android È™i iOS, iar utilizatorii o pot descărca gratuit din Google Play, App Store sau Huawei AppGallery. Pentru utilizarea aplicaÈ›iei, este necesară adăugarea iniÈ›ială a unui card bancar Visa sau Mastercard. Sistemul 24pay a fost pus la dispoziÈ›ie în mod gratuit operatorilor de transport, fără a fi percepute costuri pentru dezvoltarea aplicaÈ›iei, astfel încât călătorii să beneficieze de o metodă unitară, rapidă È™i sigură de a achita transportul public, oriunde în È›ară.

PayPoint România este principalul operator de plăți în numerar È™i încărcare electronică prin puncte de retail din România. În prezent, PayPoint asigură încasarea plăților pentru 85% din furnizorii de utilități È™i servicii telecom din È›ara noastră. Serviciile companiei sunt disponibile în aproximativ 19.000 de locaÈ›ii în care clienÈ›ii pot efectua plăți, precum: facturile pentru utilități (electricitate, gaze, apă etc.), telefonie fixă È™i mobilă, rate, asigurări, roviniete, internet È™i cablu sau servicii de securitate.

Citeste si:
PwC România: ANAF a devenit inovativ în controale. Ce trebuie să știe contribuabilii
PwC România: ANAF a devenit inovativ în controale. Ce trebuie să știe contribuabilii

Up MultiBeneficii este soluÈ›ia Up Romania dedicată companiilor, ce oferă gestionarea eficientă a beneficiilor extrasalariale puse la dispoziÈ›ia angajaÈ›ilor. Platforma Up MultiBeneficii prezintă un pachet atractiv de beneficii È™i oferte speciale ce pot fi alese chiar de către angajat în funcÈ›ie de nevoile sale, generând un avantaj competitiv pe piață pentru angajator, iar pentru angajat, autonomie È™i flexibilitate.

Up România face parte din Grupul Up, deserveÈ™te peste 25.000 de clienÈ›i È™i peste 800.000 de beneficiari. Cu o prezență de 20 de ani în România, compania oferă diverse instrumente de motivare È™i soluÈ›ii financiare avantajoase pentru performanÈ›a businessului companiilor, printre care se numără produse È™i servicii pentru salariaÈ›i, platforma de beneficii flexibile Up MultiBeneficii, soluÈ›ii digitale interactive de incentivare È™i recompensare STIM Online, servicii dedicate comercianÈ›ilor, precum È™i soluÈ›ii personalizate pentru modernizarea sectorului de acÈ›iune socială - tichete sociale, tichete sociale pentru grădiniță.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri È™i Noutăți /  Parteneriat 24pay È™i Up România. Companiile vor putea deconta mai uÈ™or transportul în comun pentru angajaÈ›iÂ