Lectură de un minut

20 Mar 2023 - Știri și Noutăți

Beneficii extrasalariale pentru antreprenori și angajați. Cum funcționează noua platformă lansată de Up România

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Up România deschide un nou canal de promovare pentru antreprenorii români chiar în platforma sa de beneficii extrasalariale flexibile – Up MultiBeneficii. 

 

 

Sursa foto: Shutterstock

Cei care au un business oriunde în România, online sau offline pot să adauge oferte în platformă printr-un proces 100% digital, acest tool fiind o premieră pe piața de beneficii extrasalariale.

Ofertele introduse online de antreprenori, sunt afișate utilizatorilor platformei Up MultiBeneficii în categoria de oferte speciale. Din această categorie angajații care au acces la această platformă pot selecta serviciile care îi înteresează, pot filtra tipul de discount care li se potrivește, accesa vouchere și cadouri puse la dispoziție de parteneri.

Peste 50 % dintre oferte sunt asociate HoReCa (turism și restaurante), însă sunt oferte și din categorii precum:

  • sănătate,
  • wellbeing,
  • fashion,
  • psihologie,
  • cursuri de dezvoltare personală și profesională,
  • timp liber etc.

Fluxul de introducere al ofertelor este ușor de parcurs, 100% digital, în 3 pași intuitivi:

  • completează un formular de înscriere a ofertei,
  • semnează un contract digital
  • și adaugă detaliile ofertei direct în platforma Up MultiBeneficii.

Serviciul este pus la dispoziția antreprenorilor, gratuit pentru a-i susține cu precădere pe cei aflați la început de drum. Aceștia beneficiază de consultanță de marketing din partea unei echipe specializate în astfel de parteneriate.

Up MultiBeneficii este soluția Up Romania dedicată companiilor, ce oferă gestionarea eficientă a beneficiilor extrasalariale puse la dispoziția angajaților. Platforma Up MultiBeneficii prezintă un pachet atractiv de beneficii și oferte speciale ce pot fi alese chiar de către angajat în funcție de nevoile sale, generând un avantaj competitiv pe piață pentru angajator, iar pentru angajat, autonomie și flexibilitate.

Citeste si:
Promoții de aproximativ 10 milioane de euro date de retaileri, în 2023: apartamente și mașini, cele mai scumpe premii
Promoții de aproximativ 10 milioane de euro date de retaileri, în 2023: apartamente și mașini, cele mai scumpe premii
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Beneficii extrasalariale pentru antreprenori și angajați. Cum funcționează noua platformă lansată de Up România