Lectură de 2 minute

08 Nov 2022 - Știri și Noutăți

Pasionații de gaming pot achiziționa, prin aplicația 24pay, vouchere pentru jocuri online

Cristina Marin

Abonează-te pe  

24pay își completează gama de servicii disponibile în aplicație și lansează un nou produs de entertainment pentru utilizatori: cupoane valorice pentru jocuri online. 

Sursa foto: 24pay/ PayPoint

Serviciul este activ la nivel național, disponibil utilizatorilor din toate orașele țării. Noile produse destinate timpului liber au valori fixe și pot fi folosite, prin încărcare cu PIN, pe diverse site-uri partenere de jocuri online. Cupoanele valorice pentru jocuri completează gama de servicii din aplicație, precum achiziția de bilete și abonamente pentru transportul în comun, dar și plata facturilor la utilități.

Ne-am dorit ca utilizatorii 24pay să poată accesa în aplicație și produse destinate timpului liber. Ne aflăm într-un context în care, potrivit celor mai recente date publicate de Asociația Dezvoltatorilor de Jocuri Video din România, aproximativ 8 milioane de români aleg jocurile video, iar telefonul este cea mai populară platformă printre utilizatori. Prin urmare, noul serviciu disponibil în aplicație, cupoanele valorice pentru gaming, oferă o alternativă la îndemână pentru cei care își doresc să încerce noi jocuri online.

Utku Ogrendil, CEO PayPoint Services

Aplicația 24pay este dezvoltată de compania PTP Online și deținută de PayPoint România, iar anul acesta a depășit 1.000.000 de descărcări în magazinele online de aplicații.

Soluția de plată are deja prezență în 18 orașe din România, dar este în continuă expansiune, atât în ceea ce privește prezența la nivel național, cât și în privința gamei de servicii disponibile în aplicație. De curând, utilizatorii din regiunea București-Ilfov se pot bucura în aplicația 24pay de abonamente de călătorie integrate pentru autobuz, troilebuz, tramvai și tren. Toate plățile din aplicație sunt derulate în baza parteneriatului încheiat cu Banca Transilvania.

Aplicația 24pay este disponibilă pentru sistemele de operare Android și iOS, iar utilizatorii o pot descărca gratuit din Google Play, App Store sau AppGallery. Pentru utilizarea aplicației, este necesară adăugarea inițială a unui card bancar Visa sau Mastercard. Sistemul 24pay a fost pus la dispoziție în mod gratuit operatorilor de transport, fără a fi percepute costuri pentru dezvoltarea aplicației, astfel încât călătorii să beneficieze de o metodă unitară, rapidă și sigură de a achita transportul public, oriunde în țară.

PayPoint România este principalul operator de plăți în numerar și încărcare electronică prin puncte de retail din România. În prezent, PayPoint asigură încasarea plăților pentru 85% din furnizorii de utilități și servicii telecom din țara noastră. Serviciile companiei sunt disponibile în peste 19.000 de locații în care clienții pot efectua plăți, precum: facturile pentru utilități, electricitate, gaze, apă, telefonie fixă și mobilă, rate, asigurări, roviniete, internet și cablu sau servicii de securitate.

Citeste si:
Ahold Delhaize, proprietarul lanțului de magazine Mega Image, lansează o aplicație unificată pentru toate magazinele europene
Ahold Delhaize, proprietarul lanțului de magazine Mega Image, lansează o aplicație unificată pentru toate magazinele europene

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Pasionații de gaming pot achiziționa, prin aplicația 24pay, vouchere pentru jocuri online