Lectură de un minut

15 Jan 2018 - Știri și Noutăți

Magazinul JYSK din Pallady se va redeschide

Abonează-te pe  

Retailerul de mobila, decoratiuni si textile pentru casa, JYSK Romania redeschide din 18 ianuarie magazinul JYSK Pallady din Capitala, plasata in centrul comercial Auchan Pallady.

Marea Redeschidere va incepe de la ora 8.00, in bulevardul Theodor Pallady nr. 51G.

Iraida Paiuc, Marketing Manager JYSK Romania a declarat: „Am deschis magazinul JYSK Pallady in 2014, intr-o perioada in care in zona Pallady nu erau prezenti alti retaileri de mobilier (...) La JYSK vor gasi, ca si pana acum, produse de mobilier cu design scandinav, functional, produse de cea mai buna calitate destinate somnului – precum saltele, plapumi si perne - si decoratiuni pentru casa in ton cu noile trenduri. In plus, acum magazinul JYSK Pallady este mai mare si are un depozit mai generos”.

Compania a pregatit pentru evenimentul de redeschidere mai multe surprize. Clientii vor fi serviti cu cate un croissant si cafea, asigurandu-se si muzica, DJ, baloane. In plus, primii 150 de lcienti care vor face cumparaturi de minim 50 de lei vor primi cadou cate o perna din pene de rata.

In ultimele luni am reorganizat magazinul, l-am reamanejat si am extins zona de depozit. Intreaga echipa a muncit foarte mult pentru ca totul sa fie gata pentru ziua de 18 ianuarie – ziua in care ii asteptam pe clienti cu un eveniment special de redeschidere si cu oferte foarte bun, de pana la 75% reducere”, a completat Madalina Filimon, director de magazin JYSK Pallady.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Magazinul JYSK din Pallady se va redeschide