Lectură de un minut

10 Mai 2023 - Știri și Noutăți

Lidl inaugurează un nou magazin. Pe ce dată va fi deschis

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Lidl a anunțat deschiderea unui nou magazin în Târgoviște, pe data de 15 mai. Acesta este situat pe Strada Arsenalului, nr. 14.

Sursa foto: Lidl

Noul magazin Lidl din Târgoviște are o suprafață de vânzare de 1.331 m² și dispune de 113 locuri de parcare.

Orarul de funcționare va fi de luni până sâmbătă între 07:00 și 22:00, iar duminică între 08:00 și 20:00. Odată cu inaugurarea magazinului Lidl, se vor crea 18 noi locuri de muncă.

Prin utilizarea unor tehnologii avansate din domeniul construcțiilor și în conformitate cu normele de protecție a mediului, noul magazin Lidl din Târgoviște dispune de soluții și tehnologii moderne, care funcționează conform standardelor de eficiență energetică.

Printre acestea se numără sistemul de iluminat LED, cu senzor de prezență și sistemele de recuperare a căldurii integrate în instalațiile de climatizare.

Lidl a fost fondat în Neckarsulm, Germania, ca lanț de magazine de tip discount. Lidl face parte din Schwarz Gruppe, care include, de asemenea, hipermarketurile Handelshof și Kaufland. Compania a achiziționat magazinele de reduceri Plus, pe care le-a reformat și le-a redenumit Lidl. În prezent, Lidl are magazine în aproape toate țările europene și este unul dintre cele mai mari lanțuri de magazine de tip discount din Europa.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Lidl inaugurează un nou magazin. Pe ce dată va fi deschis