Lectură de un minut

06 Apr 2023 - Știri și Noutăți

Lidl România inaugurează un nou magazin. Pe ce dată va fi deschis

Mădălina Dinu

Abonează-te pe  

Lidl inaugurează un nou magazin în Buzău, pe data de 10 aprilie. Acesta este situat pe Bulevardul Unirii, nr. 192. Odată cu inaugurarea magazinului Lidl, se vor crea peste 25 de noi locuri de muncă. 

Sursa foto: Lidl

Noul magazin Lidl din Buzău are o suprafață de vânzare de 1.330 și dispune de 121 de locuri de parcare. Orarul de funcționare va fi de luni până sâmbătă între 07:00 și 22:00, iar duminică între 08:00 și 20:00.

Odată cu inaugurarea magazinului Lidl, se vor crea peste 25 de noi locuri de muncă. Prin utilizarea unor tehnologii avansate din domeniul construcțiilor şi în conformitate cu normele de protecție a mediului, noul magazin Lidl din Buzău dispune de soluții și tehnologii moderne, care asigură standarde înalte de eficiență energetică.

Printre acestea se numără sistemul de iluminat LED, cu senzor de prezență și sistemele de recuperare a căldurii integrate în instalațiile de climatizare.

Inaugurarea magazinului Lidl din Buzău continuă strategia companiei de a oferi zilnic românilor produse de calitate la cel mai bun preț, într-o largă varietate de sortimente. Lidl reușește să respecte această misiune investind constant în sustenabilitate, la baza acțiunilor companiei stând eficiența și demersurile de dezvoltare durabilă.

În plus, Lidl promovează cu consecvență colaborarea cu producătorii locali, multe dintre mărcile comercializate în rețea fiind produse în România.

Lidl a fost fondat în Neckarsulm, Germania, ca lanț de magazine de tip discount. Lidl face parte din Schwarz Gruppe, care include, de asemenea, hipermarketurile Handelshof și Kaufland. Compania a achiziționat magazinele de reduceri Plus, pe care le-a reformat și le-a redenumit Lidl. În prezent, Lidl are magazine în aproape toate țările europene și este unul dintre cele mai mari lanțuri de magazine de tip discount din Europa.

Citeste si:
Începe Colecta Națională de Alimente: în ce magazine puteți dona 
Începe Colecta Națională de Alimente: în ce magazine puteți dona 
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Lidl România inaugurează un nou magazin. Pe ce dată va fi deschis