Lectură de un minut

06 Feb 2023 - Știri și Noutăți

Hikmet Ersek, fostul CEO al Western Union, intră în echipa Waterdrop. Ce poziție va ocupa acesta

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Hikmet Ersek, fost președinte al multinaționalei Western Union, este noul membru al companiei Waterdrop, producător de Microdrinks și de recipiente sustenabile. Acesta va ocupa poziția de consilier special al directorului general al companiei și membru al consiliului consultativ.

Sursa foto: Waterdrop

Hikmet Ersek, anterior CEO al Western Union, cu o carieră de peste 35 de ani în industria financiară și tehnologică, s-a alăturat echipei Waterdrop, cu sediul în Viena.

Hikmet este cunoscut pentru activitatea sa ca director general al Western Union, unde a condus transformarea digitală și expansiunea globală a companiei de plăți.

Din 2016, compania Waterdrop s-a alăturat industriei băuturilor cu platforma sa globală de hidratare și băuturi efervescente, cu scopul de a modifica vechiul ecosistem al băuturilor îmbuteliate în sticle de plastic și de a promova consumul sustenabil de apă. Prezentă în Europa, CEE, Singapore și, recent, pe piața din SUA, compania se va lansa în mai multe regiuni ale lumii în lunile următoare.

În cei șase ani de activitate pe piață, compania a ajuns la peste 2 milioane de clienți online. În prezent, are peste 300 de angajați, fiind listată în peste 20.000 de puncte de vânzare și operând peste 40 de magazine în Europa, SUA și Singapore.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Hikmet Ersek, fostul CEO al Western Union, intră în echipa Waterdrop. Ce poziție va ocupa acesta