Lectură de un minut

07 Dec 2022 - Știri și Noutăți

Waterdrop relansează SNOW, colecția de cuburi dizolvante pentru sărbătorile de iarnă

Cristina Marin

Abonează-te pe  

Waterdrop, producătorul de Microdrinks și recipiente sustenabile, relansează SNOW, un nou sortiment de Microdrinks, cu aromă în ediție limitată. Cuburile compacte se dizolvă, având extracte naturale din fructe și plante.

Sursa foto: Waterdrop

SNOW, aroma sezonului, se alătură seturilor de degustare care conțin mixuri de ingrediente dintr-o serie de extracte naturale din plante și fructe. Acestea au un aport caloric mic, întrucât nu conțin zahăr sau conservanți, asigurând o hidratare corespunzătoare în perioada rece.

Cuburile Microdrinks din gama SNOW conțin afine, măr și mure. Afinele sunt considerate unele dintre cele mai puternice fructe antioxidante, fiind o sursă bogată de minerale importante pentru organism. Cu un gust unic dulce-acrișor, acestea sunt bogate în vitamine esențiale (A, B6, C, E, K), ideale pentru a susține imunitatea. Mărul este unul dintre cele mai consumate fructe, fiind bogat în fibre și nutrienți. Este adesea recomandat în lupta împotriva virusurilor datorită conținutului ridicat de vitamina C, ingredient esențial în lupta cu gripa în sezonul rece. Murele sunt fructe benefice atât în sezonul cald, dar și în zilele geroase de iarnă și conțin la rândul lor, o mulțime de vitamine, minerale și oligoelemente care contribuie la bunăstarea organismului și a stării de bine.

Accesoriile care completează colecția SNOW sunt recipientele fabricate din sticlă durabilă, termorezistentă și rezistentă la zgârieturi, cu husă protectoare din neopren sau variantele de recipiente din oțel inoxidabil. Alături de acestea, în gamă mai sunt disponibile șosetele tematice de iarnă confecționate din bumbac moale.

Waterdrop este un brand fondat în 2016 de Martin Donald Murray and Henry Murray, având misiunea să încurajeze oamenii de pretutindeni să consume mai multă apă pentru o viață mai sănătoasă, longevivă și sustenabilă.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Waterdrop relansează SNOW, colecția de cuburi dizolvante pentru sărbătorile de iarnă