Lectură de 2 minute

04 Nov 2021 - Știri și Noutăți

Black Friday la Vivre începe pe 9 noiembrie: reduceri de până la 90% la mobilier și decorațiuni

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

Retailerul online de mobilier și decorațiuni Vivre anunță oficial data de lansare a campaniei de Black Friday. Evenimentul începe marți, 9 noiembrie, iar clienții vor avea parte de sute de mii de produse reduse cu până la 90%, fiind disponibile cu 500.000 mai multe produse decât anul trecut.

Pentru a maximiza eficienta și capacitatea de procesare a comenzilor în perioada reducerilor, compania a îmbunatatit solutia IT de warehouse management, a reorganizat fluxurile interne, a suplimentat spațiile de depozitare și echipamentele de manipulare a mărfii.

Campania de Black Friday se va desfășura simultan în cele nouă țări în care compania activează: România, Bulgaria, Ungaria, Slovacia, Slovenia, Cehia, Croația, Polonia și Grecia.

Vânzări în creștere pentru Vivre în 2020

Vivre raportează o creștere a vânzărilor de 50% în 2020, cu venituri de peste 295 milioane lei și un profit înainte de plata dobânzii, impozitelor, deprecierii și amortizării („EBITDA”) mai mare de 17 milioane lei.

Vivre a aniversat în 2021 nouă ani de la lansare, cu vânzări de peste 261 de milioane de euro, în nouă țări din Europa Centrală și de Est. Compania a ajuns la mai mult de 1,1 milioane de clienți și își propune să depășească un total de 1,4 milioane de clienți unici, care au achiziționat cel puțin o dată de pe platformele sale, până la finalul anului 2021.

Vivre, retailer online de mobilier și decorațiuni, a raportat o creștere a vânzărilor de 50% în 2020, cu venituri de peste 295 milioane lei și un profit înainte de plata dobânzii, impozitelor, deprecierii și amortizării („EBITDA”) mai mare de 17 milioane lei.

Vivre este un retailer online din industria home & deco, fondat în 2012 de antreprenori români, cu vânzări în 9 țări din centrul și estul Europei: România, Bulgaria, Ungaria, Slovacia, Slovenia, Cehia, Croația, Polonia și Grecia. Pe site-urile și aplicațiile mobile Vivre sunt disponibile peste 550.000 de piese de mobilier, decorațiuni, textile și accesorii, colectate de la furnizori din întreaga lume.

Citeste si:
Primark dă startul campaniei masive de reduceri la hainele pentru copii
Primark dă startul campaniei masive de reduceri la hainele pentru copii
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Black Friday la Vivre începe pe 9 noiembrie: reduceri de până la 90% la mobilier și decorațiuni