Lectură de 2 minute

13 Sep 2021 - Știri și Noutăți

Călin Fusu a fost numit noul director general al Vivre: „Obiectivul principal - să devenim cel mai important marketplace de home & deco din regiune”

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

Funcția de director general al Vivre Deco va fi preluată de Călin Fusu, începând cu data de 1 octombrie 2021, după ce Monica Cadogan a demisionat. Decizia a fost luată în data de 2 septembrie, în cadrul ședinței Consiliului de Administrație.

În prezent, Călin Fusu este membru în Consiliul de Administrație Vivre Deco și fondator Neogen, o societate românească pe acțiuni, care se ocupă de crearea, achiziționarea și administrarea afacerilor inovatoare, de tehnologie, în special din sectorul online. Și-a început activitatea în 1995 ca Equity Trader la NCH Capital, apoi, între anii 2000 – 2019, a fondat și condus din poziția de CEO compania BestJobs. Din februarie 2012 este cofondator al Vivre Deco.

Obiectivul principal rămâne același, să devenim cel mai important marketplace de home & deco din regiune. Îmi propun să investim în continuare în tehnologie, să venim cu soluții de înaltă calitate și, astfel, să răspundem noilor nevoi și noului stil de viață, care s-a schimbat odată cu pandemia. Am urmărit întotdeauna ca orice investiție să devină lider de piață și, cu acest gând, preiau noul mandat de director general al Vivre”, a declarat Călin Fusu, CEO desemnat al Vivre Deco.

La finalul lunii august, Monica Cadogan a demisionat din funcția de director general al retailerului online de mobilier și decorațiuni Vivre, dar a rămas acționar, cu o participație de 45% din capitalul social al companiei.

Vânzări în creștere pentru Vivre în 2020

Vivre raportează o creștere a vânzărilor de 50% în 2020, cu venituri de peste 295 milioane lei și un profit înainte de plata dobânzii, impozitelor, deprecierii și amortizării („EBITDA”) mai mare de 17 milioane lei.

Vivre a aniversat în 2021 nouă ani de la lansare, cu vânzări de peste 261 de milioane de euro, în nouă țări din Europa Centrală și de Est. Compania a ajuns la mai mult de 1,1 milioane de clienți și își propune să depășească un total de 1,4 milioane de clienți unici, care au achiziționat cel puțin o dată de pe platformele sale, până la finalul anului 2021.

Vivre, retailer online de mobilier și decorațiuni, a raportat o creștere a vânzărilor de 50% în 2020, cu venituri de peste 295 milioane lei și un profit înainte de plata dobânzii, impozitelor, deprecierii și amortizării („EBITDA”) mai mare de 17 milioane lei.

Vivre este un retailer online din industria home & deco, fondat în 2012 de antreprenori români, cu vânzări în 9 țări din centrul și estul Europei: România, Bulgaria, Ungaria, Slovacia, Slovenia, Cehia, Croația, Polonia și Grecia. Pe site-urile și aplicațiile mobile Vivre sunt disponibile peste 550.000 de piese de mobilier, decorațiuni, textile și accesorii, colectate de la furnizori din întreaga lume.

Citeste si:
Magazinele nu vor fi închise în weekenduri. Marcel Ciolacu: Nu mai suntem în pandemie
Magazinele nu vor fi închise în weekenduri. Marcel Ciolacu: Nu mai suntem în pandemie

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Călin Fusu a fost numit noul director general al Vivre: „Obiectivul principal - să devenim cel mai important marketplace de home & deco din regiune”