Lectură de un minut

03 Nov 2021 - Știri și Noutăți

Dedeman oferă consultanță și preluarea comenzilor în parcarea magazinelor persoanelor care nu au certificat verde

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

Retailerul de bricolaj Dedeman anunță că persoanele care nu au certificat verde pot comanda online produsele dorite și le pot ridica în patru ore din magazinul ales, iar angajații companiei oferă consultanță în parcarea unităților comerciale, acolo unde pot fi preluate comenzile, în intervalul programului de lucru.

Conform hotărârii de guvern din 25 octombrie, accesul în magazine considerate neesențiale este permis doar persoanelor care sunt vaccinate împotriva SARS-CoV-2 și pentru care au trecut zece zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, respectiv persoanelor care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2.

Astfel, accesul în magazine se face doar în baza verificării certificatului verde, dar clienții fără document pot prelua comanda din parcarea magazinului.

Dedeman nu este singura companie care a recurs la această metodă. Retailerul electro-IT Altex a anunțat că servește clienții fără certificat verde în fața magazinelor, în cazul în care au de returnat un produs sau au o problemă care necesită service.

Dedeman, lider naţional în retailul materialelor de construcţii şi al amenajărilor interioare, cu capital românesc, a deschis pe 3 septembrie la Blejoi al 56-lea magazin din rețea, unde a angajat 190 de persoane, după o investiție de 14 milioane de euro.

Dedeman este afacerea începută în 1992, de frații Pavăl. Dedeman are 56 de magazine, 5 centre logistice, parc auto propriu, o gamă de peste 50.000 de produse pentru casă și grădină și peste 12.000 de angajaţi.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Dedeman oferă consultanță și preluarea comenzilor în parcarea magazinelor persoanelor care nu au certificat verde