Lectură de un minut

23 Jun 2023 - Interviuri și Analize

Unde găsim fructe și legume românești. Magazine care fac reduceri la produsele din agricultura locală

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Oricât de variat ar putea arăta viitorul din farfuriile noastre, fructele și legumele vor rămâne întotdeauna cea mai importantă sursă de vitamine și minerale necesare organismului nostru. Iată și magazinele care fac cele mai mari reduceri la produsele din agricultura locală în această perioadă.  

Sursa foto: Unsplash

Iată lista cu retailerii care au anunțat reduceri la produsele din agricultura locală:

Annabella Retail

În perioada 23-25 Iunie, în magazinele Annabella te așteaptă o promoție specială la cireșele și castraveții românești. Pentru un kilogram de cireșe vei plăti 10 lei, iar castraveții costă 3 lei/kg.

Mega Image

Tot până pe 25 iunie, si Mega Image pune la bătaie reduceri la legume și fructe românești. Aici poți găsi zmeură la pretul de 8 lei/kg și roșii la 6,49 de lei/kg.

Profi

Deși este încă devreme pentru a găsi pepeni românești pe piață, știm că este cel mai iubit fruct al verii. Retail.ro a găsit cel mai mic preț de pe piață la Profi, de aici îl poți cumpăra la cu 2,69 lei /kilogram.

Citeste si:
Săptămâna filierelor de producători locali în Auchan: ce găsim la raft înainte de Paște
Săptămâna filierelor de producători locali în Auchan: ce găsim la raft înainte de Paște

Carrefour

Până pe 27 iunie, lanțul de magazine Carrefour vinde la preț redus varză și vinete românești. Kilogramul de varză costă 2 lei, iar vinetele le poți achiziționa cu 8 lei/kg, cu o reducere de 33%.

Lidl

Până pe 25 iunie, retailerul Lidl vinde guliile românești la pretul de 1,89 de lei/kg.

Retail.ro /  Retail.ro /  Interviuri și Analize /  Unde găsim fructe și legume românești. Magazine care fac reduceri la produsele din agricultura locală