Lectură de 2 minute

23 Jun 2023 - Interviuri și Analize

Top 5 articole must-have pe care le găsești la reducerile de vară la Zara

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Au început oficial reducerile de vară, sezonul în care ne putem cumpăra haine cu reduceri de până la 70%, în funcție de magazin și de data la care le cumpărăm. Dintre toate magazinele de modă, unul dintre cele mai de succes este Zara, unde putem găsi haine pentru toate stilurile și siluetele. Dar ce merită cu adevărat să cumpărăm de la firma Inditex? Iată un top cinci al celor mai interesante piese ale verii. 
 

Sursa foto: Zara.com

Creatoarea „Diavolul se îmbracă la Zara”, a creat un "wishlist" pentru reducerile de vară 2023 și sunt doar cinci piese de îmbrăcăminte, potrivit 20minutos.es. Iată cum arată topul celor mai interesante piese de îmbrăcăminte.

O fustă cu paiete

Una dintre cele mai populare tendințe din această vară este estetica "mermaidcore". În urma premierei filmului The Little Mermaid, au apărut articole vestimentare care recreează aspectul acestei ființe mitologice atât pe podium, cât și în street style. Tocmai de aceea, în oferta Zara am găsit o fustă creion cu talie înaltă și paiete. În acest moment are o reducere de 35% și trece de la 199 de lei la 129 de lei.

O rochie tricotată

Tricotul va continua să joace un rol principal în această vară, motiv pentru care obținerea unei ținute tricotate este sinonimă cu succesul. Una dintre cele mai interesante este rochia lunga din tricot tip caftan, cu decolteu în V și mânecă scurtă. Cu o reducere de 35%, poate fi achiziționata acum cu 120 de lei.


Bermude din denim

Nici pantaloni scurți, nici pantaloni lungi, bermudele sunt perfecte pentru look-ul de zi cu zi și pentru confort. Acești pantaloni scurți de la Zara au talie înaltă, buzunare în față și buzunare aplicate la spate. Acum pot fi achiziționați cu 79 de lei, cu o reducere de 38%.

O jachetă tip aviator

Jachetele de tip aviator, numite și bomber, revin în forță în acest an și sunt mai mult decât potrivite pentru mijlocul sezonului. Una neagră este întotdeauna un bun element de bază al garderobei. Aceasta este scurtă, are un guler rotund și mâneci lungi, precum și buzunare maxi în față. Prețul său este de 119 lei, dar înainte costa 159 de lei.

Citeste si:
Mizar, retailerul românesc de modă se extinde la nivel național 
Mizar, retailerul românesc de modă se extinde la nivel național 

Un body

Un body din dantelă, cu volane sau cu tul, te va salva de la "nu știu ce să port" pentru o ținută de petrecere. Acest model este mulat, cu decolteu în V și volane. Costă 69 de lei și poate fi purtat cu blugi, fuste sau pantaloni de costum sau de tip palazzo.

Retail.ro /  Retail.ro /  Interviuri și Analize /  Top 5 articole must-have pe care le găsești la reducerile de vară la Zara