Lectură de 2 minute

10 Feb 2023 - Interviuri și Analize

Restaurante care au pregătit meniuri speciale de Valentine's day și Dragobete

Mădălina Dinu

Abonează-te pe  

Căutați un restaurant romantic unde să degustați preparate culinare și meniuri pregătite special pentru Ziua îndrăgostiților? Dacă încă nu ați făcut o rezervare la restaurant pentru Valentine's Day și Dragobete, iată câteva locuri unde puteți merge cu persoana iubită. 

 

Sursa foto: Unsplash

Restaurante care au pregătit meniuri speciale de Valentine's day și Dragobete

  • L'Atelier Relais & Chateaux

L'Atelier Relais & Chateaux este un restaurant situat în inima Bucureștiului care oferă o experiență culinară variată. Localul a pregătit deja un tasting menu dedicat pentru zilele de 14 și 24 februarie.

  • Chef Atelier

Chef Atelier este un restaurant de tip boutique, cu un cadru intim și original, este locul în care puteți întâlni și saluta bucătarul, datorită conceptului de bucătărie deschisă.

Aici veți putea degusta preparate gătite și servite chiar de Chef. Special pentru San Valentines, Cezar Munteanu a lansat un giveaway pe pagina de Instagram unde oferă o cină pentru patru persoane.

  • Domeniul Aristiței

Cei care preferă vinul de calitate și vor să scape de agitația bucureșteană pot vizita Domeniul Aristiției, o cramă situată în Valea Călugarească, satul Nicovani. Domeniul deține patru hectare cultivate cu viță de vie și o cramă boutique nouă. Aici poți opta pentru un meniu de Wine and Dine Tasting, special pentru Valentine's day.

Citeste si:
Crevedia Retail Park, un nou parc de retail în România: când va fi inaugurat și ce chiriași intră, în premieră, în România
Crevedia Retail Park, un nou parc de retail în România: când va fi inaugurat și ce chiriași intră, în premieră, în România
  • KAIAMO

KAIAMO este un restaurant cu specific românesc, dar care reinterpretează gastronomia tradițională. Pentru Valentine's Day, aceștia au organizat o petrecere specială cu un meniu de degustare din șapte feluri de mâncare.

  • Dancing Lobster

Restaurantul Dancing Lobsters, cu specific portughez, a pregătit o experiență gastronomică deosebită de Valentine`s Day. Meniul este conceput pentru cei cu gusturi exclusiviste, cu ingrediente rafinate, într-un meniu cu șase feluri de mâncare, special conceput pentru a răsfăța simțurile.

Un astfel de meniu costă 690 de lei.

Retail.ro /  Retail.ro /  Interviuri și Analize /  Restaurante care au pregătit meniuri speciale de Valentine's day și Dragobete