Lectură de 3 minute

28 Mai 2024 - Interviuri și Analize

Câți bani cheltuim de Ziua Copilului? 6 idei de cadouri de 1 iunie care vor rămâne în amintirile celor mici pentru totdeauna 

Mădălina Dinu

Abonează-te pe  

Ca în fiecare an, Ziua Copilului este sărbătorită pe 1 iunie, iar părinții se pregătesc să-i sărbătorească pe cei mici și să-i răsfețe cu dulciuri și jucării. În cazul în care ai rămas în pană de idei și nu știi ce cadou să-i faci copilului tău, retail.ro a gășit câteva soluții. Cel mai important este că nu trebuie să cheltuiești foarte mulți bani pentru a-i face fericiți pe cei mici, iar folosirea acestor tipuri de cadouri îi stimulează mental și emoțional, creându-le amintiri frumoase pe care le pot păstra pentru totdeauna. 

 

Sursa foto: Pixabay.com

Pătură tip coadă de sirenă - Sinsay

Aproape orice fetiță visează să fie sirenă, iar o astfel de păturică poate fi achiziționată de la Sinsay cu 50 de lei. Este disponibilă în două culori (albastru sau roz). Nu e cazul să te temi că ar putea rămâne mică, pătura tip sirenă are o lățime de 56 de centimetri și 1.66 cm lungime.

Aparat foto cu funcție de printare

Dacă există ceva ce au în comun copiii în aceste vremuri, acel ceva are legătură cu tehnologia și curiozitatea acestora pentru gadgeturi. De pe Vala.ro poți achiziționa un aparat foto cu funcție de printare, special creat pentru copii. Are o rezoluție de 24 Mpx, Display LCD Color și 3 role hartie incluse. Cea mai ieftină variantă a acestor produse costă 180 de lei, iar cea mai scumpă poate depăși prețul de 300 de lei. Un astfel de model de cameră foto digitala cu funcție de printare termică poate fi cumpărată și din magazinele bebe tei.

Petrecere cu baloane

Cu toții ne imaginam în copilărie că de 1 iunie vom fi sărbătoriți cu baloane. Iată că acum e mult mai ușor să-i îndeplinești acest vis copilului tău, iar pe baloanepetrecere.ro poți găsi o varietate de modele pentru toate buzunarele. Un astfel de cadou este potrivit atât pentru fete cât și pentru băieți, iar site-ul oferă o gamă largă de opțiuni. De pildă, un buchet de cinci baloane din folie, imprimate cu personajul preferat de copilul tău, costă circa 70 de lei. De asemenea, variante mai simple și mai ieftine pot fi cumpărate și din magazinele Auchan, Carrefour, Kaufland sau alte magazine de specialitate.

Lego

LEGO este recunoscut pentru diversitatea sa. De la LEGO Minecraft la LEGO Ninjago și până la buchete de flori, poți alege dintr-o multitudine de modele care îi va încânta garantat pe cei mici și, posibil chiar și pe cei mari. Pot fi achiziționate de la Flanco, de la Noriel sau Smyk all for kids, iar în funcție de modele și dimensiuni prețurile variaza de la 30 de lei până la 300 de lei.

Citeste si:
Șase luni de eMAG Toys Shop: topul celor mai comandate produse
Șase luni de eMAG Toys Shop: topul celor mai comandate produse

Board Games & Card Games

Ce poate fi mai frumos decât timpul petrecut în familie. Pentru momente distractive garantate, părinții pot comanda online sau cumpăra din magazinele fizice Red Goblin o varietate de jocuri de societate pentru toate vârstele. Mai mult, tot aici pot fi găsite și benzi desenate, figurine, jucării și multe altele.

Jucării de pluș

Niciun copil nu poate rezista jucăriilor. Squishmallows sunt moi, drăgălașe și extrem de populare în rândul celor mici (chiar și cei mari au o obsesie pentru aceste jucării). Personajele Squishmallows pot fi fructe, legume, animale sau creaturi magice. Pe sendgift.ro, un pachet surpriză cu 4 jucării Squishmallows costă 150 de lei.

Cinema în familie

Weekendul acesta, în București Mall Vitan, biletele la film au un preț special. Mai mult decât atât, copii primesc și popcorn gratuit.

Retail.ro /  Retail.ro /  Interviuri și Analize /  Câți bani cheltuim de Ziua Copilului? 6 idei de cadouri de 1 iunie care vor rămâne în amintirile celor mici pentru totdeauna