Lectură de 3 minute

05 Dec 2023 - Interviuri și Analize

Brazi de Crăciun în 2023: cât costă și de unde îi cumpărăm

Mădălina Dinu

Abonează-te pe  

Începe numărătoarea inversă până la Crăciun și, cu toții știm cât de stresantă poate fi această perioadă premergătoare sărbătorilor. Cum întotdeauna lista de cumpărături este mai mereu una vastă în luna decembrie, iar cheltuielile sunt și mai mari, retail.ro a întocmit o listă cu cei mai mari comercianți de brazi, cu prețuri pentru toate buzunarele. 

 

Sursa foto: Pixabay

Leroy Merlin

Pentru un brad artificial Colorado, cu înălțimea de 60 cm și 61 de vârfuri, prețurile pornesc de la 19,90 lei. Brazii naturali comercializați de Leroy Merlin sunt de două tipuri: în ghiveci sau tăiați. Pentru brazii naturali, în funcție de soi și mărime, prețurile pornesc de la 34 de lei și pot ajunge până la 350 de lei.

Dedeman

Și Dedeman are o ofertă variată, pentru toate gusturile și preferințele. Prețurile pentru brazii naturali în ghiveci pornesc de la 80 de lei până la 170 de lei. Pentru cei naturali tăiați, varietatea de prețuri se extinde până la 380 de lei, cel mai înalt având o înălțime între 300 și 400 de cm. De asemenea, oferta pentru brazii artificiali este mult mai amplă, iar cel mai scump poate atinge suma de 1.000 de lei.

Brico Depot

Nici Brico Depot nu s-a lăsat mai prejos decât alți retaileri în privința brazilor de Crăciun. Și aici poți găsi brazi naturali în ghiveci, brazi tăiați și brazi artificiali. Prețul de pornire pentru un brad artificial în ghiveci este de 80 de lei, iar cei tăiați au prețuri cuprinse între 34 și 125 de lei, în funcție de mărime. Cei artificiali sunt disponibili în mai multe culori, mărimi și modele, cel mai ieftin fiind 99 de lei, iar cel mai scump 900 de lei.

Hornbach

Pentru cei care preferă molidul, de la Hornbach pot fi achiziționați molizi argintii în ghiveci, cu preturi cuprinse între 120-160 de lei. Brazii naturali din ofertă costă între 60 de lei și 280 de lei, iar gama de brazi artificiali are o listă de prețuri care începe de la 90 de lei până la 1700 de lei.

eMAG

Românii care nu sunt fani ai cumpărăturilor și ai plimbarilor vor recurge aproape întotdeauna la eMAG. Marketplaceul are în ofertă o varietate de brazi, de la cei micuți de birou, de 20-30 de cm, cu prețuri pornind de la 14 lei, până la cei care imită brazii naturali și pot atinge prețuri de până la 47.000 de lei.

Magazinul de brazi

Pentru cei tradiționaliști, care își doresc să păstreze bradul pentru următorii ani, Magazinul de brazi comercializează brazi crescuți în ghiveci și brazi cu rădăcină în balot de pământ (între 300 și 400 de lei). Dacă sunteți în căutare de brazi înalți, unul taiat, cu o înălțime de până la 2,25 de metri poate costa între 300 și 600 de lei. Prețul celor care depășesc înălțimea de 4 metri poate atinge suma de 10.000 de lei.

Sezamo

Citeste si:
Ce comandă românii înainte de Paște? Top produse cu vânzări în creștere pe eMAG
Ce comandă românii înainte de Paște? Top produse cu vânzări în creștere pe eMAG

În oferta Sezamo sunt disponibile 5 modele de brazi naturali, în ghiveci și tăiați, de diverse mărimi și grade de detaliu, în funcție de buget. Prețurile brazilor naturali variază între 45 de lei pentru un brăduț mic de birou și pot ajunge până la 400 de lei, pentru brazi mari, de până la 2.5 metri înălțime.

Clienții pot opta și pentru brazi artificiali, decorați cu vârfuri albe sau conuri de brad.

Brazii vor fi livrați a doua zi după plasarea comenzii, separat de comanda de alimente, și pot fi comandați până pe 22 decembrie inclusiv.

Pentru confortul clienților, curierii Sezamo asigură transportul și livrarea brazilor până la ușa clienților. Supermarketul oferă și varianta brăduților deja decorați, în miniatură, pentru birou. Pentru aceștia prețurile variază între 45 și 201 lei.

Retail.ro /  Retail.ro /  Interviuri și Analize /  Brazi de Crăciun în 2023: cât costă și de unde îi cumpărăm