Lectură de 3 minute

13 Oct 2023 - Interviuri și Analize

6 locuri de unde poți cumpăra costumații de Halloween 

Mădălina Dinu

Abonează-te pe  

Istoricii consideră că Samhain, un festival celtic păgân, care marca sfârșitul verii și începutul jumătății „mai întunecate” a anului din Insulele Britanice, este precursorul sărbătorii Halloween. Astfel, tradiția costumelor de Halloween datează de peste 2000 de ani. Iată câteva locuri de unde poți cumpăra costumații și accesorii de Halloween.  

Sursa foto: Unsplash

eMAG

Pentru cei care se hotărăsc mai greu și au sunt în căutarea unei varietăți de măști, accesorii și costumații. Pe acest marketplace, cei interesați pot opta pentru o selecție de peste 6.000 de articole dedicate acestei sărbători. Cele mai scumpe articole din această categorie sunt costumațiile de tip mascotă, care pot costa până la 3.000 de lei.

Pepco

Polonezii de la Pepco sunt întotdeauna pregătiți când vine vorba de campaniile speciale pentru Craciun, Paști și alte sărbători. Și de data aceasta retailerul a pregătit, în secțiunea colecții de pe site, toate produsele cu tematica Halloween. Clienții nu vor găsi doar haine specifice acestei sărbători, ci și căni, diverse obiecte în formă de dolveac, lumânări, felinare, lumini tip led și decorațiuni.

Auchan

Până pe 31 octombrie, retailerul Auchan vine cu o gamă variată de decorațiuni tematice pentru Halloween. Printre cumpărăturile obișnuite poți găsi si lumânări, stickere, lampioane, accesorii foto, păianjeni și pânză de păianjeni decorativă, ghirlande LED și multe alte obiecte decorative. Tot aici, pot fi achiziționate costume cu diverse tematici: fantome, scheleți, dovleci, îngerași, astronauți, supereroi, vampiri, zâne și multe altele.

Iată câteva locuri pe care nu trebuie să le ratezi pentru a-ți crea look-ul de Halloween.

Abcbazar.ro

Pe acest site, părinți și pitici se pot costuma împreună cu pijamale tematice, modele cu dovleci sau cu lilieci și pânze de păianjeni. De asemenea, tot aici poți găsi piese de îmbrăcăminte pentru cupluri sau costumații complete pentru petreceri, precum mireasa vampir, zombie sau vrăjitoare. Prețurile pornesc de la 60 de lei, pentru bluze și tricouri cu tematică, până la 180 de lei pentru costumații.

Citeste si:
JYSK pregătește 11 deschideri noi de magazine în 2024
JYSK pregătește 11 deschideri noi de magazine în 2024

Costumania

Costumania Alba Iulia inchiriaza costume pentru copii și adulti, dedicate petrecerilor tematice. Magazinul oferă o gamă mult largă și variată de costumații, atât pentru Halloween cât și pentru orice alte ocazii. Pot fi achiziționate atât pentru copii de toate vârstele, cât și pentru adulți.

Fustițe cu luminițe

Site-ul fustițeculuminițe.ro comercializează, literalmente, fustițe în stil tutu cu luminițe. Totuși, magazinul oferă și piese de îmbrăcăminte și pentru băieți, cu detalii luminoase. Magazinul online comercializează o varietate de costumații pentru cei mici, dar și seturi mamă-fiică și alte accesorii. Un astfel de set poat costa circa 300 de lei, iar o costumație de halloween pentru copii, cu detalii luminioase, poate costa între 100 și 300 de lei.

Retail.ro /  Retail.ro /  Interviuri și Analize /  6 locuri de unde poți cumpăra costumații de Halloween