Lectură de un minut

21 Dec 2017 - Evenimente

„Targuri de bunatati romanesti" organizat de Kaufland pentru Craciun

Abonează-te pe  

In doua locatii din Capitala Kaufland organizeaza, pana pe 30 decembrie, o noua serie de targuri de bunatati romanesti. Oferta cuprinde accesorii pentru bradul de Craciun, bunatati traditionale pentru masa de sarbatori si cadouri handmade.

Cele doua unitati Kaufland unde se sustine targul de Craciun sunt Electroaparataj (sos. Pantelimon, nr. 244-246) si Brancusi (str. Valea Oltului, nr. 195-197).

Valer Hancas, Manager Corporate Affairs & Comunicare Kaufland Romania a declarat: “Ne bucuram ca le putem oferi si de data aceasta producatorilor si fermierilor locali un spatiu de vanzare si logistica gratuit, astfel incat acestia sa isi poata prezenta produsele direct, iar romanii sa poata cumpara numai alimente proaspete, 100% locale sau obiecte decorative facute manual".

targ de bunatati Kaufland

  • Targul din Electroaparataj este organizat in 11 casute. Acesta va fi deschis pana pe 30 decembrie, exceptie facand zilele de sarbatoare, intre 10:00-20:00.

Aici se vand articole ale producatorilor locali, dupa cum urmeaza: produse traditionale din carne de porc, branzeturi, miere de albine, artizanat, bijuterii facute manual din pietre semi pretioase, lenjerii de pat, fete de masa si ii brodate, icoane si troite sculptate, decoratiuni brad, masti de Craciun, turta dulce.

  • Targul de la Kaufland Brancusi este deschis de asemenea pana pe 30.12, intre orele 10.00-20.00.

Compartimentat in 12 casute de poveste, aici se vor putea gasi: produse traditionale din carne de porc, branzeturi, miere de albine, artizanat, bijuterii facute manual din pietre semi pretioase, lenjerii de pat, fete de masa si ii brodate, ornamente de brad, obiecte din lana, Kurtos Kalacs.

Retail.ro /  Retail.ro /  Evenimente /  „Targuri de bunatati romanesti" organizat de Kaufland pentru Craciun