Lectură de un minut

24 Jun 2022 - Evenimente

Wall-Street a premiat cei mai importanți și autentici lideri din România în prima ediție a evenimentului “CEO’s Gala - Remarkable leaders that inspires the future”

Otilia Caloian

Abonează-te pe  

Wall-street.ro a premiat cei mai puternici lideri din România, în cadrul primei ediții a evenimentului “CEO’s Gala - Remarkable leaders that inspires the future”, organizat pe pe 23 iunie, la Palatul Bragadiru.

Au fost selectați lideri a căror pasiune și dedicare pentru business schimbă o întreagă industrie, nu doar compania pe care o conduc și inspiră deopotrivă angajați, parteneri sau chiar competitori.

“Am încercat să găsim zece manageri care preferă strategii pe termen lung care produc o schimbare reală atât pentru organizație cât și pentru lumea în care trăiesc. Dar, în același timp, lideri care gândesc în termeni de colegi, nu de subalterni, care gândesc în termeni de schimburi de idei, nu de ședințe, care gândesc în termeni de ecosisteme, nu de simple companii”, declară Roxana Grosu, redactorul-șef al wall-street.ro.

Evenimentul a cuprins și un fireside chat în care premianții le-au împărtășit celor prezenți despre competențele necesare unui lider de succes.

Ceremonia de premiere a fost completată de un program bogat de networking, desfășurat în cadrul grădinii de la Palatul Bragadiru, o posibilitate pentru toți participanții de a se conecta cu ceilalți invitați.

Lista Câștigătorilor “CEO’s Gala - Remarkable leaders that inspires the future” o găsiți AICI.

Retail.ro /  Retail.ro /  Evenimente /  Wall-Street a premiat cei mai importanți și autentici lideri din România în prima ediție a evenimentului “CEO’s Gala - Remarkable leaders that inspires the future”