Lectură de un minut

30 Nov 2017 - Evenimente

Se deschide al doilea Taco Bell in Bucuresti: clientii sunt intampinati cu surprize

Abonează-te pe  
Taco Bell deschide pe 30 noiembrie un nou restaurant in Mega Mall, in Capitala. Fanii bucatariei mexiacensunt asteaptati cu surprize in cadrul unei tombole cu premii.
 
 

Taco Bell este principalul lant de restaurante de tip „quick service restaurants” (QSR) din lume, care ofera produse de inspiratie mexicana, si, totodata, cel mai nou brand din portofoliul Sphera Franchise Group.

Restaurantul din Baneasa a fost deschis in prima parte a lunii octombrie. A doua unitate se deschide pe 30 noiembrie in Mega Mall (bd. Pierre de Coubertain nr. 3-5), incepand cu ora 11:00, la etajul al doilea al complexului.

Primii 100 de clienti vor primi automat un cadou surpriza la plasarea comenzii, oferindu-se si 50 de premii cool in cadrul unei tombole: un snowboard, longboard-uri, trotinete, rucsacuri si gulere Winter X-tubes.

Monica Eftimie, Chief Marketing Officer Taco Bell a declarat: „A fost o calatorie extraordinara pana acum si suntem foarte bucurosi ca fanii au raspuns entuziast la produsele si la brandul Taco Bell. Este foarte important pentru noi sa fim cat mai aproape de ei, asadar am anticipat dorinta celor care poate ca nu locuiesc sau nu lucreaza in zona Baneasa si isi doresc sa se poata bucura de produse mai des. In ceea ce priveste locatia, alegerea a fost una simpla pentru ca Mega Mall se afla in topul celor mai puternice mall-uri din Romania. Si suntem abia la inceput”.

Investitia se ridica la 350.000 de euro, suprafata magazinului fiind de 170 de metri patrati.

Retail.ro /  Retail.ro /  Evenimente /  Se deschide al doilea Taco Bell in Bucuresti: clientii sunt intampinati cu surprize