Lectură de un minut

21 Nov 2017 - Evenimente

Promenada devine primul mall care asigura servicii de valet parking

Abonează-te pe  

Din 15 noiembrie, Promenada pune la dispozitie clientilor un serviciu premium, care marcheaza o premiera nationala. Astfel, prin colaborarea cu Luxury Valet, Promenada devine primul centru comercial care va avea servicii de valet parking.

Mall-ul deschis in zona de nord a Capitalei, Promenada, lanseaza acest serviciu pentru vizitatorii care isi stabilesc aici intalniri sociale sau de business sau pur si simplu vor sa economiseasca timp, evitand experienta cautarii unui loc de parcare.

Serviciul se poate folosi apeland la valetii care se afla in apropierea intrarilor din parcarea subterana, in zona barierelor de acces. Dupa preluarea masinilor se ofera un tichet marcat cu un numar de identificare. La plecare, clientii transmit acest numar prin SMS la un numar de telefon dedicat, pentru a-si prelua autoturismul.

In cadrul acestui serviciu, Promenada pune la dispozitie un numar de 20 de locuri de parcare, iar costul este de 15 lei .

Dorim sa aratam publicului din Romania ca isi poate schimba fundamental perceptia asupra serviciului de parcare. Intr-un 2017 extrem de aglomerat, cand oamenii sunt mereu in criza de timp, noi oferim un serviciu care aduce comoditate in viata clientilor, la un cost mai mult decat accesibil. Ne remarcam prin servicii de inalta calitate: valetii Luxury Valet parking au absolvit cursuri de bune maniere si eticheta, lucreaza cu profesionalism si pasiune; pentru siguranta si increderea clientului in servicii de valet parking, compania este asigurata cu polita aferenta, care acopera costurile eventualelor incidente.”, a declarat Bogdan Ciobanu, reprezentantul companiei Luxury Valet.

Retail.ro /  Retail.ro /  Evenimente /  Promenada devine primul mall care asigura servicii de valet parking