Lectură de un minut

27 Nov 2019 - Evenimente

O iarna ca-n povesti la AFI Ploiesti

Abonează-te pe  

Surprize, ateliere si experiente de neuitat vor aduce bucurie pentru un final de an plin de magie. AFI Ploiesti te asteapta sa te bucuri de toate, alaturi de intreaga familie.

Pana pe 31 decembrie, cei mici si mari deopotriva sunt asteptati sa traiasca o iarna ca-n povesti.

Clientii AFI Ploiesti au sansa de a castiga un AFI Gift Card in valoare de 500 de lei, daca gasesc Eticheta de Poveste in magazinele din AFI Ploiesti pana pe 30 noiembrie. Odata descoperita, trebuie fotografiata impreuna cu articolul de care este atasata, instantaneul urmand sa fie incarcat in comentarii pe Facebook impreuna cu hashtag-ul #EtichetaDePoveste.
  • pe 30 noiembrie, cei mici vor intampina iarna, alaturi de Loredana Chelba, la un atelier in cadrul caruia vor realiza papusi din grau.
  • pe 1 decembrie, de la ora 11:00, istoria antica prinde viata la AFI Ploiesti in cadrul unui atelier interactiv marca Terra Dacica. Demonstratii de lupta, replici ale armelor si echipamentelor specifice dacilor si romanilor, informatii captivante despre viata si bataliile stramosilor nostri va asteapta sa le descoperiti in cadrul acestui eveniment tematic.
  • in seara zilei de 5 decembrie, copiii vor citi povesti alaturi de Loredana Chelba si vor confectiona ghetute din origami.
  • intre 13 si 15 decembrie, copiii sunt invitati sa-i scrie Mosului cea mai frumoasa scrisoare in cadrul unui atelier special, gazduit de talentata echipa de la „Livrez Dragoste”. Tot in aceasta perioada, micutii, dar si parintii, pot lua locul Mosului in sania sa, in cadrul unei experiente unice de virtual reality
  • pe 20 decembrie, Ploiesti Jazz Trio ofera clientilor AFI Ploiesti un concert extraordinar de colinde
  • atelierul de confectionat decoratiuni din perioada 20 decembrie – 22 decembrie. Iar pe 23 Decembrie, punem in practica tot ce am invatat si impodobim bradul de Craciun al AFI Ploiesti, alaturi de fashion blogger-ul Loredana Chelba.

Surprizele nu se termina aici! Puteti primi in dar tinuta de Revelion! Magazinele Nissa si Suvari ii rasplatesc pe clientii centrului comercial cu cate un voucher pentru o tinuta speciala.

Retail.ro /  Retail.ro /  Evenimente /  O iarna ca-n povesti la AFI Ploiesti