Lectură de un minut

18 Apr 2018 - Evenimente

Maestro Burgers by McDonald’s ajunge in Romania

Abonează-te pe  

Noii Burgerii Maestro - Epic Beef si Glorious Chicken - vor fi lansati in premiera in Romania. Acesta este inca un pas pentru comapania McDonald’s care continua inovatia si lanseaza o noua categorie de burgeri super premium.

Mihaela Lungu, Marketing Director Premier Restaurants Romania a completat:

„Nevoile clientilor si adaptarea meniului la asteptarile fiecarei categorii de clienti este cea mai importanta preocupare a noastra. Fie ca vorbim de cea mai buna valoare sau de cel mai bun burger, gustul este definitoriu pentru clientii nostri. Platforma Maestro se adreseaza tuturor celor care iubesc burgerii atat pentru gustul lor, cat si pentru ingredientele de foarte buna calitate si este una dintre cele mai mari inovatii ale McDonald’s in Romania. Experienta Maestro de la McDonald’s ofera fiecarui client prilejul de a se bucura un burger premium oricand doreste, nu doar la ocazii speciale. Singura intrebare care ramane este: vita sau pui? Stim, o decizie grea, insa cea mai buna optiune este sa incerci ambii burgeri.”

Burgerul Epic Beef are doua felii de carne de vita, in timp ce in Glorious Chicken se regaseste o felie de carne Chicken Club. La aceste ingrediente, se adauga doua felii de bacon, branza Mature Cheddar, chifla cu susan si mac, rondele de ceapa rosie si salata frisee, toate completate de trei sosuri pentru un gust la care vei dori sa revii: Wild Mustard, Butter Drizzle si Ketchup, iar pe cel de pui, sosurile care il completeaza sunt Eggless si Wild Mustard.

Cei doi burgeri Maestro cu vita si cu pui pot fi gasiti in toate restaurantele McDonald’s, in editie limitata, pana pe 24 mai.

Retail jobs

Retail.ro /  Retail.ro /  Evenimente /  Maestro Burgers by McDonald’s ajunge in Romania