Lectură de 2 minute

07 Jun 2017 - Evenimente

Retailerul Lidl va lansa o colectie vestimentara semnata de Heidi Klum

Abonează-te pe  

Prin intermediul campaniei "Lidl Fashion Week" Heidi Klum si Lidl au anuntat lansarea unei colectii de articole vestimentare. Aceasta va include o gama diversificata de haine si accesorii inspirate din tendintele actuale.

Colaborarea dintre Heidi Klum si Lidl a inceput din dorinta creatoarei de moda si din iubirea acesteia pentru industria fashion. Rolul lui Heid este cu mult peste cel al unui ambasador de brand: ea a creat propria sa colectie pentru Lidl, Esmara by Heidi Klum, reflectand in mod evident stilul sau personal. Lansarea noii colectii vestimentare este programata pentru a doua jumatate a acestui an, clientii avand posibilitatea sa cumpere articolele cu acest brand direct din magazine.

„Imi doresc mult ca noua colectie pe care am creat-o pentru Lidl sa fie pe placul oamenilor. Sunt realmente incantata de aceasta colaborare si va pot spune ca este o experienta extrem de placuta. Asta pentru ca atat eu, cat si cei de la Lidl livram produse la standarde inalte, de buna calitate si la preturi imbatabile. Si cred ca asta este reteta succesului, pentru ca moda ar trebui sa fie distractiva si fiecare dintre noi ar trebui sa isi permita aceasta placere!” a declarat Heidi Klum.

heidi klum lidl

Noua campanie va avea un caracter dinamic, asigurat prin conceptul „Lidl Fashion Week”, o platforma gandita pe termen lung, prin care compania isi va prezenta colectiile vestimentare pe plan international. Astfel, aceste evenimente vor fi programate de mai multe ori pe parcursul unui an, in magazinele Lidl din lume, dar si online. Produsele din aceasta colectie vor fi disponibile exclusiv pe durata desfasurarii campaniilor dedicate modei.

Marco Giudici, Director National de Achizitii si Marketing Lidl Romania, a declarat: „Heidi este o sursa minunata de inspiratie. Ea se simte ca acasa in capitalele modei din intreaga lume, este o persoana plina de energie si de pofta de viata si, in acelasi timp, un profesionist cu spirit pragmatic. Se potriveste perfect cu Lidl si cu clientii nostri! De aceea, ne face o deosebita placere ca putem anunta, in premiera, in cadrul primei editii a „Lidl Fashion Week”, colectia Esmara by Heidi Klum, de care clientii Lidl se vor putea bucura in aceasta toamna.”

Retail.ro /  Retail.ro /  Evenimente /  Retailerul Lidl va lansa o colectie vestimentara semnata de Heidi Klum