Lectură de un minut

29 Mar 2017 - Evenimente

Lidl deschide Grupul de Excelenta - program dedicat studentilor de la ASE

Abonează-te pe  

Retailerul Lidl demareaza un nou program care incurajeaza tinerii - "Grupul de Excelenta" se adreseaza studentilor care urmeaza cursurile Academiei de Studii Economice din Capitala.

 

lidl grupul de excelenta

Conform wall-street.ro, beneficiarii programului sunt studentii din anii I si III, din 11 facultati si 11 programe de master din cadrul facultatii. O selectie initiala a 40 dintre acestia s-a facut in baza mediei obtinute intre note si credite. O a doua etapa a fost intalnirea cu o comisie unde s-au sustinut interviuri cu reprezentantii insitutiei si din partea retailerului, urmand ca ulterior sa fie alesi 20 de persoane pentru etapa finala.

Acestia vor intra intr-un proiect timp de trei luni, avand la dispozitie mai multe servicii care includ managementul carieriei si performantele profesionale. In plus, vor putea cunoaste intocmai culisele din Lidl Romania. Finalistii vor urma mai multe cursuri: introducere in cultura organizationala, comunicare, managementul riscurilor, time management, marketing, tehnici de negociere, tehnici de vanzare. Vor fi astfel pregatiti pentru viitoarele interviuri de plasare pe piata muncii.

La sfarsitul proiectului sunt oferite burse totale in valoare de 10.000 de lei pentru finalisti.

Ultimul pas din acest proces presupune participarea la Assessment Center. Tinerii care termina pe primele cinci pozitii, cu conditia sa fie in ultimul an de studii, sunt inscrisi automat in Campionatul de Managent. Pentru ceilalti ramane optiunea de stagiu de practica.

Sursa foto: wall-street.ro

Citeste si:
Vor dispărea casele de marcat clasice? Ce spun principalii retaileri din România 
Vor dispărea casele de marcat clasice? Ce spun principalii retaileri din România 
Retail.ro /  Retail.ro /  Evenimente /  Lidl deschide Grupul de Excelenta - program dedicat studentilor de la ASE