Lectură de un minut

23 Nov 2018 - Evenimente

La Plaza Romania, ghetutele copiilor din familii defavorizate sunt gata sa primeasca cadouri de Mos Nicolae

Abonează-te pe  

Plaza Romania lanseaza o initiativa pentru sprijinirea copiilor si tinerilor din familiile nevoiase sustinute de Asociatia Mia’s Children, de Mos Nicolae. In perioada 21 noiembrie – 5 decembrie.

Aceasta se va desfasura in zona Rotonda de la parterul Plaza Romania, unde vor fi amplasate ghetute ale copiilor din programele educationale Mia’s Children, pe care doritorii le pot umple cu cadouri.

Fiecare pereche de ghetute va avea atasate numele copilului, varsta si un scurt mesaj despre ce ii face fericiti, urmand ca cei mici sa primeasca darurile de Mos Nicolae pe data de 6 decembrie.

Mia’s Children este o organizatie non-profit, licentiata si acreditata in Romania, la baza careia sta un vis: visul de a salva copiii si tinerii din Bucuresti si din zonele limitrofe, care au resurse limitate, sunt neglijati, abandonati sau abuzati.
Plaza Romania se implica frecvent in proiecte care sprijina dezvoltarea copiilor romani.
Plaza Romania, centru comercial lansat de Grupul Anchor in 2004, reprezinta o parte integranta a comunitatii rezidentiale. In ultimii doi ani, Plaza Romania a trecut printr-un amplu proces de renovare si modernizare cu scopul de a revitaliza look-ul si functionalitatea mall-ului.

Retail.ro /  Retail.ro /  Evenimente /  La Plaza Romania, ghetutele copiilor din familii defavorizate sunt gata sa primeasca cadouri de Mos Nicolae