Lectură de un minut

14 Dec 2017 - Evenimente

Kaufland va vinde haine cu imprimeuri de Craciun semnate de Catalin Botezatu

Abonează-te pe  

Kaufland Romania aduce in magazine, special de sarbatori, prima colectie-capsula creata de Catalin Botezatu. Denumita Style by Catalin Botezatu, aceasta este inspirata din universul sarbatorilor de iarna si promite un look plin de stil si atitudine.

Renumitul designer roman a creat exclusiv pentru clientii Kaufland Romania o colectie originala, disponibila la preturi accesibile. Aceasta cuprinde tricouri imprimeuri vesele de sezon: de la reni cu papion, la braduleti cu emoji, dar si diferite modele de lenjerie intima comoda si lejera.

Toate piesele sunt personalizate cu logo-ul celebrului brand de moda, concretizandu-se astfel prima colaborare a lui Catalin Botezatu cu un retailer din Romania.

Designerul de moda a completat: „In momentul crearii colectiei de Craciun, am avut in gand sarbatorile de iarna ale copilariei, cu brazi impodobiti magnific, troiene de zapada, colinde si multa fericire. <<Create cu dragoste, pentru a fi purtate din dragoste>> este motto-ul colectiei. Aceasta reuneste piese care pot fi cadoul ideal pentru persoana iubita sau chiar un rasfat personal binevenit pentru fiecare client Kaufland, indiferent de varsta”.

Hainele din colectia semnata de Catalin Botezatu pentru Kaufland sunt confectionate 100% in Romania, Kaufland continuand astfel angajamentul de a demara parteneriate locale.

Pe langa semnatura celebrului designer roman, piesele se remarca prin calitatea materialelor, selectate pentru a asigura un maxim de confort: combinatii de 92% bumbac si elastan, accesorii de elastic dantelat sau personalizat.

Piesele sunt disponibile exclusiv in reteaua Kaufland din toata tara si poate fi accesata aici.

Retail.ro /  Retail.ro /  Evenimente /  Kaufland va vinde haine cu imprimeuri de Craciun semnate de Catalin Botezatu