Lectură de un minut

29 Jun 2016 - Evenimente

Kaufland te invita alaturi de Chef Foa la primul night food market din Bucuresti

Abonează-te pe  

Sambata, 2 iulie, retailerul Kaufland te asteapta in locatia din Barbu Vacarescu unde va gazdui in parcarea magazinului un eveniment special - Night Market by Chef Foa, primul eveniment de acest fel din Capitala.


Primul eveniment after hours de street food din Bucuresti reuneste peste 20 de bucatari din echipa Flavours. Acestia vor avea la dispozitie o gama variata de produse pentru a pregati meniuri din bucataria asiatica, iberica si americana. Ingredientele folosite vor fi proaspat culese „din gradina” Kaufland.

Intrarea este libera, iar accesul se face incepand cu ora 21:00, pentru ca spectacolul sa se termine la ora 3 dimineata.

Bucurestenii sunt asteptati sa urmareasca reprezentatii de gatit in care cuvintele cheie sunt wok, barbecue, naan, gazpacho, thai, condimente si arome. Totul se va desfasura pe fondul unui concert Moonlight Breakfast.

Evenimentul este rezultatul unui parteneriat dintre Kaufland si Chef Foa, incheiat de retailer din primavara acestui an. Prima experienta pregatita pentru cumparatori isi propune sa redescopere retete traditionale romanesti sau din bucataria internationala, preparate in cadrul unor show-uri de gatit.

In plus, clientii vor fi surprinsi in magazine cu evenimente culinare, retete inedite si sfaturi practice de aplicat in bucatarie.

In Romania, retailerul Kaufland este prezent de 10 ani, unde a creat mai mult de 15.000 de locuri de munca directe: la sediul central in Bucuresti, in magazinele deschise precum si la centrele logistice.

Citeste si:
Un nou magazin Kaufland în România. La câte unități a ajuns retailerul
Un nou magazin Kaufland în România. La câte unități a ajuns retailerul

Retail.ro /  Retail.ro /  Evenimente /  Kaufland te invita alaturi de Chef Foa la primul night food market din Bucuresti