Lectură de un minut

11 Oct 2017 - Evenimente

Kaufland te invita la cel mai mare schimb de piese puzzle Animaterra

Abonează-te pe  

Kaufland Romania invita pasionatii si colectionarii de piese de puzzle Animaterra la cel mai mare schimb al acestora, in cadrul caravanei nationale care va poposi in sase orase din tara, in cursul lunii octombrie.

Evenimentele vor fi gazduite de Andra Gogan, cunoscuta cantareata si voce din desene animate, care isi astepta participantii cu premii, activitati inedite si concerte pentru copii, in timp ce colectionarii Animaterra vor avea ocazia sa faca schimb de piese.

Turneul „Ocolul Pamantului in 60 de piese de puzzle” incepe in Bucuresti, sambata, 14 octombrie, la Romexpo, pavilion C 6, intre orele 16:00-20:00, si va continua in urmatoarele orase:

  • Ploiesti – 15 octombrie, Casa de Cultura a Sindicatelor, orele 15:00 – 19:00
  • Timisoara – 21 octombrie, Halele Timco, orele 10:00-14:00
  • Cluj-Napoca – 22 octombrie, Impact Hub, orele 16:00-20:00
  • Iasi – 27 octombrie, Complex Hotelier Unirea, orele 16:00-20:00
  • Constanta – 29 octombrie, Centrul Expozitional, orele 10:00-14:00

In cadrul evenimentelor, participantii se vor putea distra in cadrul unor zone amenajate special, putand lua parte si la diverse surprize programate, cum ar fi: concursuri de speed-drawing, mini-bowling, workshop-uri de origami, costumare in personaje si fotografiere instant cu masti de animale. Cei mici sunt invitati sa ia parte la diverse provocari specifice fiecarui continent: sa imite ragetul unui leu, sa danseze ca Regele Julien din Madagascar sau sa construiasca un iglu din cuburi de zahar.

Pana pe 7 noiembrie 2017, oricine face cumparaturi de minim 50 de lei in magazinele Kaufland, primeste piese de puzzle Animaterra si se poate inscrie la un concurs, avand sansa sa castige una din cele doua excursii exotice in Tanzania sau Zanzibar in valoare de 50.000 de euro, precum si vouchere de cumparaturi.

Puzzle-ul Animatera este un joc pentru copiii de toate varstele, dar si pentru adulti, in care distractia face echipa cu educatia si este facut in Romania, cu ajutorul ilustratoarei Ileana Surducan si a poetei Carmen Tiderle, care a compus dialogurile in rime ale simpaticelor animale. Mai multe detalii sunt disponibile pe site.

Retail.ro /  Retail.ro /  Evenimente /  Kaufland te invita la cel mai mare schimb de piese puzzle Animaterra