Lectură de un minut

16 Aug 2018 - Evenimente

Kaufland si Let's Do It Romania te invita in campania Ziua de Curatenie Nationala

Abonează-te pe  

Let`s Do It, Romania! anunta lansarea initiativei de curatenie World Cleanup Day. Prin aceasta isi propune ca in data de 15 septembrie 2018 sa mobilizeze toti romanii la cea mai ambitioasa actiune civica de pana acum. Campania este sustinuta de Kaufland Romania.

La nivel international, 150 de tari se unesc in cea mai mare miscare civica – World Cleanup Day. Astfel, se mobilizeaza 5% din populatia Globului pentru a produce o schimbare reala de comportament fata de resurse si fata de deseurile generate.

In Romania, Let`s Do It, Romania! si-a propus sa stranga 1 milion de voluntari, inscrierea pentru Ziua de Curatenie Natioanala facandu-se pe platforma dedicata.

Partenerul principal al campaniei este Kaufland Romania, care sustine organizatia inca din 2010.

Valer Hancas, Director Comunicare & Corporate Affairs Kaufland Romania a completat: ”Kaufland Romania se implica in cele mai importante directii cu rol esential in dezvoltarea societatii, protectia mediului fiind una dintre acestea. Anual investim peste cinci milioane de euro in comunitate, prin proiectele derulate alaturi de ONG-uri, iar programele de responsabilitate sociala reprezinta o componenta cheie in strategia companiei. De “Let’s Do It, Romania” ne leaga o prietenie veche, suntem alaturi de ei de peste opt ani si ma bucur ca putem sprijini campaniile lor nationale de educatie ecologica, in calitate de partener strategic. Am incredere ca, pe 15 septembrie, cat mai multi romani ni se va alatura, in cea mai ambitioasa miscare civica de pe Glob”.

Voluntarii mobilizati pe 15 septembrie vor curata deseuri a caror cartare sau identificare a mormanelor de deseuri se realizeaza cu aplicatia de mobil World Cleanup. Aplicatia poate fi descarcata gratuit din AppStore sau GooglePlay. Cei care contribuie la Harta Deseurilor pot castiga premii in valoare de 17 250 de RON, precum laptop-uri, smartphone-uri si o excursie pentru 2 persoane in Romania. Cartarea se va incheia pe 2 septembrie, iar pana acum au fost incarcate pe harta 1600 de mormane de deseuri.

In total, 50 de companii sprijina initiativa.

Citeste si:
Kaufland inaugurează două magazine, dintre care unul realizat din beton ecologic
Kaufland inaugurează două magazine, dintre care unul realizat din beton ecologic

Retail.ro /  Retail.ro /  Evenimente /  Kaufland si Let's Do It Romania te invita in campania Ziua de Curatenie Nationala