Lectură de 2 minute

23 Apr 2019 - Evenimente

Kaufland, campanie umanitara de Paste

Abonează-te pe  

Kaufland Romania livreaza bucurie pentru 400 de persoane din satele izolate de munte, cu ocazia sarbatorilor de Pasti.

Kaufland Romania, impreuna cu voluntarii Clubului GTC Motorsport si Asociatia Reality Check, au derulat in acest weekend campania Umanitara Off-Road de Paste, prin intermediul careia au fost distribuite cadouri de sarbatori, in cantitate totala de peste 11 tone de produse. Acestea au ajuns la familiile sarace din zona Nehoiu – Braiesti, Jud. Buzau.

In aceasta actiune au fost implicati nu mai putin de 120 de voluntari, care au format un convoi off-road impresionant de 52 de masini 4x4 si astfel au ajuns la peste 400 de persoane – batrani singuri, copii sau familii nevoiase din sate izolate. Evenimentul s-a desfasurat pe 20 si 21 aprilie 2019, sambata si duminica, pachetele fiind impartite la familii de pe ruta Nehoiu – Braiesti – Bozioru.
Cadourile oferite de Paste au constat in produse alimentare, produse de igiena personala, imbracaminte, incaltaminte sau jucarii, dar si produse utile pentru gospodarie cum ar fi cele de curatenie. Familiile care au avut nevoie de mai mult ajutor au primit electrocasnice mari, materiale de constructie sau chiar sprijin punctual in functie de nevoi.
In aceasta situatia se afla o familie a carei locuinta nu era racordata la reteaua de electricitate, iar voluntarii au facut lumina prin instalarea unui panou solar si echipament special de iluminare. Sprijin specific au primit si doua gradinite si o scoala din aceasta zona.
,,Asa cum facem deja de cativa ani, in preajma sarbatorilor ne gandim la cei care au cea mai mare nevoie de noi: familiile defavorizate din locuri greu accesibile ale Romaniei. Suntem bucurosi ca putem fi din nou alaturi de acesti oameni si, impreuna cu partenerii nostri de la GTC Motorsport, le aducem speranta in suflet. Am format din nou o echipa mare de voluntari, oameni inimosi si am pornit la drum catre satele izolate de la munte, incarcati de cadouri. Am livrat fericire, iar zambetul de pe chipul copiilor, sprijinul oferit familiilor aflate in nevoie si a batranilor singuri este cea mai mare bucurie a noastra”, declara Katharina Scheidereiter, CSR Manager, Kaufland Romania.
Acesta este cel de-al 13-lea eveniment din seria initiativelor sociale, devenit deja traditie pentru Clubul GTC Motorsport si al cincilea parteneriat cu Kaufland Romania. Proiectul are scopul de a oferi sprijin familiilor sarace, in mod special copiilor si batranilor din zone defavorizate. Cazurile sunt identificate cu ajutorul serviciilor de asistenta sociala din judet sau prin intermediul asociatiilor de profil din zona.
GTC Motorsport este unul dintre cele mai importante cluburi de off-road din Romania, peste jumatate din membrii sai fiind sportivi licentiati FRAS si participand la competitii in tara si in strainatate.

Retail.ro /  Retail.ro /  Evenimente /  Kaufland, campanie umanitara de Paste