Lectură de un minut

10 Nov 2017 - Evenimente

JYSK Romania a lansat colectia de mobila si decoratiuni de Craciun

Abonează-te pe  

Pentru lansarea colectiei de accesorii si decoratiuni de Craciun unite sub umbrela Nordic Mood, JYSK Romania a recreat un spatiu confortabil, cald, in care invitatii s-au simtit relaxati si au inteles ce inseamna termenul hygge - ornamente de poveste si confort, discutii intre prieteni.

Colectia Nordic Mood, inspirata din traditiile nordice, caracterizata de un mix de materiale si culori care accentueaza sentimentul de sarbatoare, a fost prezentata intr-un mod inedit.

Lansarea seriei a fost gazduita de Spatiul Maison 13, decorat cu piese de mobilier, accesorii si decoratiuni JYSK, printre care si elementele cheie ale colectiei Nordic Mood: sfesnice, perne deco si paturi cu imprimeuri de iarna, elfi, mosi, ghirlande luminoase, coronite de brazi, pomisori de lumini si multe alte decoratiuni specifice Craciunului.

Printe invitatii speciali la petrecere s-au numarat: Ioana Maria Moldovan, Alexia Talavutis, Eli Roman, Tily Niculae, Adina Halas, Andrei Leonte, Kiki Cioran, Andrei Nourescu, Camelia Baltoi, Andrei Nourescu, Simona Dragomir, Olivia Nita, Sasha Borona. Impreuna cu presa si ceilalti invitati au descoperit atmosfera prietenoasa si primitoare hygge: vin fiert, muzica in surdina, confortul materialelor, decorul feeric dat de lumanarile si ghirlandele luminoase.

Toate produsele noii colectii sunt disponibile si in magazinele JYSK si pot fi vazute online.

Alex Bratu, Country Manager JYSK Romania si Bulgaria a completat: “Sezonul de iarna ne duce cu gandul la confort si caldura, iar noile produse JYSK exact asta incearca sa transmita: sentimentul pe care il ai cand te relaxezi intr-o casa calduroasa. Incepand din luna noiembrie, la JYSK veti gasi decoratiuni de Craciun care sa va ajute sa creati din timp acea atmosfera speciala de sarbatori. In Danemarca, tara din care provine JYSK, perioada Craciunului este una speciala, este apogeul sezonului hygge (...) Hygge e un concept specific danez, dar de atmosfera hygge se poate bucura oricine. De aceea, in noiembrie si decembrie punem accent atat pe produsele pentru casa – mobilier, decoratiuni, textile, corpuri de iluminat etc. – cat si pe accesoriile speciale de Sarbatori, disponibile intr-o gama variata si la preturi accesibile, asa cum i-am obisnuit deja pe clientii nostri”.

Retail.ro /  Retail.ro /  Evenimente /  JYSK Romania a lansat colectia de mobila si decoratiuni de Craciun