Lectură de un minut

18 Jul 2018 - Evenimente

In ParkLake se deschide un sediu pentru evidenta si eliberarea pasapoartelor

Abonează-te pe  

ParkLake continua sa ofere o experienta “Beyond Shopping” si isi largeste oferta de servicii, inaugurand un punct de lucru pentru pasapoarte. Acesta va avea 500 metri patrati, functionand cu 17 ghisee operationale

ParkLake a inaugurat luni, 16 iulie, in prezenta reprezentantilor din cadrul Ministerului de Interne si ai Primariei Bucuresti, un nou sediu pentru evidenta si eliberarea pasapoartelor simple locuitorilor din Bucuresti si din judetul Ilfov.

In cadrul noului oficiu, situat la etajul 1 al centrului comercial vor functiona 17 ghisee - 14 ghisee pentru primirea cererilor si 3 ghisee pentru eliberarea pasapoartelor.

Catalin Cucian, ParkLake Shopping Manager a completat: “Prin oferta de servicii si divertisment pe care o punem la dispozitie, suntem o destinatie ideala pentru vizitele pe termen lung. Deschiderea biroului de evidenta si eliberare a pasapoartelor ofera comunitatii locale un nou serviciu pentru rezolvarea nevoilor administrative, oferind in acelasi timp optiuni multiple pentru petrecerea timpului liber. Aceasta deschidere marcheaza un alt pas in misiunea noastra de a oferi vizitatorilor nostri o experienta “beyond shopping”.

Retail jobs

Noul sediu de evidenta si eliberare a pasapoartelor, deschis in ParkLake, va opera de luni pana vineri intre orele 8.30 - 16.30, iar miercuri biroul este deschis pana la ora 18.30.

Retail.ro /  Retail.ro /  Evenimente /  In ParkLake se deschide un sediu pentru evidenta si eliberarea pasapoartelor