Lectură de un minut

02 Aug 2018 - Evenimente

Ikea lanseaza o colectie noua de mobilier

Abonează-te pe  

Retailerul IKEA lanseaza colectia SAMMANHANG, dorind astfel sa se conecteze la aspectul emotional al organizarii, la nevoia de a expune, de a impartasi amintiri si de a povesti. In portofoliu se includ, printre altfele, cutii de depozitare si tavi, piese mai mari de mobilier pentru depozitare.

SAMMANHANG celebreaza stilul personal al fiecaruia de a colectiona si de a expune obiectele personale.

Colectia este creata in colaborare cu sapte designeri si produsa intr-o varietate de materiale, care pun in evidenta o noua latura a gamei de depozitare IKEA.

Ideea lansarii colectiei SAMMANHANG se bazeaza pe nevoile moderne de depozitare ale celor mai multi oameni. Exista o tendinta de a avea o casa mai putin incarcata si de a elimina din lucruri pentru o viata minimalista. Cu toate acestea, in realitate, multi oameni renunta cu greu la obiecte, deoarece acestea au o valoare sentimentala. De fapt, majoritatea oamenilor se bucura sa colectioneze, dar nu stiu intotdeauna cum sa isi expuna si sa-si organizeze articolele. Deci, ceea ce reprezinta cu adevarat aceasta colectie este plasarea elementelor preferate intr-un context.

Colectia SAMMANHANG nu este aici sa te judece pentru ca iti place sa strangi lucruri, nici sa distraga atentia de la colectia ta. Este aici doar pentru a te ajuta sa o expui mai bine - pentru a sarbatori procesul personal de colectare. Aceasta este disponibila in magazinul IKEA Baneasa si online.

Citeste si:
IKEA a dat startul lucrului cu drone inclusiv pe timp de zi, alături de angajați
IKEA a dat startul lucrului cu drone inclusiv pe timp de zi, alături de angajați
Retail.ro /  Retail.ro /  Evenimente /  Ikea lanseaza o colectie noua de mobilier