Lectură de un minut

20 Feb 2018 - Evenimente

Hub de tehnologie: Lidl Digital cauta 100 de IT-isti

Abonează-te pe  

Lidl Digital este un proiect lansat in Romania de Lidl: un centru de excelenta in IT va furniza solutii de e-commerce si management pentru platformele digitale ale retailerului german.

Deschis in Bucuresti, Lidl Digital isi propune sa dezvolte solutii tech creative pentru tendintele digitale de consum, care sa aduca grupul Lidl in topul retailerilor online europeni. Astfel, Lidl Digital va angaja in cursul anului 2018, peste 100 de arhitecti software, dezvoltatori si consultanti specializati in SAP, Hybris si Java.

Frank Wagner, Presedintele Consiliului de Conducere Lidl Romania a declarat: ”Lidl Digital se pozitioneaza in zona de top a hub-urilor de tehnologie din Romania, atat prin prisma complexitatii proiectelor, cat si a rolului pe care il joaca in strategia globala de digitalizare a Lidl. Sunt foarte mandru ca in Romania vom avea al doilea cel mai mare hub Lidl Digital dupa Germania, unde compania dezvolta platforme digitale de peste zece ani. Este inca o dovada a faptului ca specialistii romani in IT sunt nu doar foarte talentati, ci si foarte bine pregatiti, capabili sa faca fata cu succes unor provocari globale, mai cu seama ca Lidl este o companie prezenta in 30 de tari”.


Lidl Digital isi va incepe activitatea in Bucuresti in luna martie, campania de recrutare fiind in plina desfasurare, atat pentru arhitecti software, dezvoltatori si consultanti specializati in SAP, Hybris si Java, precum si pentru Scum Masteri, Business Analysts si Application Manager.

Toate pozitiile disponibile pot fi gasite pe site-ul: www.lidldigital.ro.

Lidl Digital este divizia de e-commerce a Lidl, care sustine si completeaza operatiunile offline ale retailerului german, parte din Grupul Schwarz cu sediul in Germania si este una dintre primele companii europene care a intrat pe piata de discount online.

Retail.ro /  Retail.ro /  Evenimente /  Hub de tehnologie: Lidl Digital cauta 100 de IT-isti