Lectură de un minut

11 Sep 2019 - Evenimente

GRID se extinde si deschide primul magazin din vest

Abonează-te pe  

GRID a deschis cel de-al 6-lea magazin din tara, in Iulius Mall Timisoara. Acesta este situat la etajul 1 al centrului comercial si are o suprafata de 127 metri patrati. Clientii au la dispozitie sute de articole sport cool, de cea mai buna calitate, potrivite atat pentru activitatile cotidiene, cat si pentru numeroase sporturi. 

Magazinul pune la dispozitie cele mai noi colectii de articole sport, lansate de marile branduri cu renume international din domeniu, precum ADIDAS Originals, Converse, Jordan, New Balance, New Era, Nike, Puma, Reebok sau Tommy Hilfiger.

Suntem incantati de extinderea retelei noastre de magazine in zona Banatului si consideram ca acesta reprezinta un pas important in dezvoltarea brandului GRID pe plan national. Am primit nenumarate comenzi online de la timisoreni, incat am considerat ca deschiderea unui magazin fizic in aceasta zona este mai mult decat necesara pentru satisfacerea nevoilor si preferintelor clientilor nostri din Timisoara si imprejurimile sale, care sunt pasionati de moda urbana si sport”, a declarat Nicolae Popa, owner GRID.

Iubitorii de sneakersi si alte itemuri vestimentare cu iz sportiv, potrivite unui look street style sunt asteptati in noul magazin GRID din Iulius Mall Timisoara pentru a-si innoi garderoba cu modele diverse. Fie ca vorbim despre cele clasice atemporale sau despre cele create in linie cu ultimele tendinte, toate acestea poarta garantia calitatii, durabilitatii si confortului.
Brandul GRID este pe piata din 2018, iar pana in prezent, are deschise 6 magazine in orasele Pitesti, Craiova, Galati, Bacau, Targu Jiu si Timisoara.

Retail.ro /  Retail.ro /  Evenimente /  GRID se extinde si deschide primul magazin din vest