Lectură de 3 minute

13 Nov 2019 - Evenimente

FashionUP!: reduceri de pana la 80% pentru Black Friday 2019

Abonează-te pe  

Retailer-ul online de imbracaminte, incaltaminte si accesorii FashionUP! anunta numeroase oferte, reduceri si surprize de Black Friday, de care clientii se vor putea bucura in perioada 15 noiembrie – 24 noiembrie 2019.

 

FashionUP! vine in intampinarea clientilor cu peste 100.000 de produse la reducere, de la mai mult de 1.000 de brand-uri, si estimeaza inregistrarea unui numar de peste 35.000 de comenzi in valoare totala de 10 milioane de lei.

FashionUP! va oferi anul acesta reduceri de pana la 80% si un avantaj special: posibilitatea de a plati cumparaturile in rate, dupa 30 de zile, fara niciun cost. Tot ce au de facut clientii, pentru a beneficia de acest avantaj, este sa selecteze modalitatea de plata prin TBI. Pe toata durata campaniei de Black Friday, comenzile plasate pe site si livrate de FashionUP! vor avea transport gratuit si retur la 30 de zile. In fiecare zi, la “Oferta Zilei” clientii vor gasi o selectie de produse la preturi irezistibile: pulovere la 69 lei, cardigane la 99 lei, rochii la 99 lei etc.

Ne dorim sa raspundem cat mai bine nevoilor clientilor nostri si sa le depasim asteptarile, de aceea am pregatit numeroase surprize. Special pentru Black Friday 2019, am imbunatatit aplicatia FashionUP!, iar clientii pot gasi si comanda mai usor produsele dorite. Anul acesta propunem clientilor nostri o selectie de peste 100.000 de produse la cele mai mici preturi din an, de la mai mult de 1.000 de brand-uri de renume. In plus, clientii nostri vor putea alege din MarketUP! produse de la brand-urile autohtone si din colectiile designerilor romani, iar daca nu pot plati pe loc le oferim avantajul de a plati in rate, dupa 30 de zile, gratie noului parteneriat semnat de curand cu TBI. De asemenea, fiecare comanda plasata pe magazinul nostru online va aduce clientului bani in cont prin CashUP. Nu in ultimul rand, echipa de consilieri vanzari a fost pregatita de stilisti vestimentari, pentru a oferi suport si consultanta stilistica la telefon”, a declarat Mira Anghelescu, director de operatiuni FashionUP!

FashionUP! a adus, in exclusivitate pentru piata din Romania, brand-ul frantuzesc La Redoute Collections, cu o gama larga de piese vestimentare si incaltaminte (de la jachete, paltoane sau trenciuri la rochii elegante si bluze sic), pentru ambele sexe, dar si pentru copii, precum si accesorii si produse home&deco. De asemenea, in aceasta perioada, reduceri de pana la 80% vor avea si brand-urile de renume: Guess, Love Moschino, Cavalli Class, US POLO Assn., Versace Jeans, Calvin Klein, Nike, Adidas, Pepe Jeans, New Balance, Desigual, Le Coq Sportif, Heine, Esprit, Triumph si multe altele.

Bratarile handmade de la brand-ul Constantin Nautics, realizate din materiale folosite in yachting, se vor putea achizitiona la preturi speciale. Nu vor lipsi seturile de bratari pentru el si ea.

Clientii care adora brand-urile autohtone sau isi doresc piese vestimentare din colectiile designerilor romani vor gasi produsele dorite in MarketUP! la preturi speciale. MarketUP! este un proiect marca FashionUP!, care promoveaza sellerii de fashion autohtoni, oferindu-le servicii de marketing, suport si expunere pe cel mai important e-commerce de fashion din Romania.

Citeste si:
Zara și H&M au devenit acționari majoritari ai unei companii de reciclare textilă
Zara și H&M au devenit acționari majoritari ai unei companii de reciclare textilă

Acestia au posibilitatea sa acceseze un suport esential in dezvoltarea afacerii lor online: sprijinul unei echipe specializate in marketing online, acces la baza cu peste 1.000.000 de abonati FashionUP! si prezenta in proiectele editoriale.

In cei 10 ani de comert online, FashionUP! s-a diferentiat prin oferta extrem de variata pe zona de lifestyle pentru intreaga familie, de la imbracaminte, incaltaminte si accesorii, pana la produse de ingrijire personala si obiecte de home&deco. Astazi, magazinul comercializeaza peste 1.000 de branduri nationale si internationale, cu zeci de mii de produse de calitate superioara, si urmareste mereu sa ofere cele mai mici preturi din piata.

In plus, magazinul ofera peste 10.000 de produse in stoc cu livrare rapida, in 24 de ore, un serviciu dedicat de customer care si programul de loializare CashUp, prin care clientii primesc bani inapoi la fiecare comanda. Clientii FashionUP! pot plati sigur si rapid online, prin ramburs, dar si in rate, prin unul dintre partenerii bancari.

FashionUP! este prezent in Romania, Bulgaria si Ungaria.

Retail.ro /  Retail.ro /  Evenimente /  FashionUP!: reduceri de pana la 80% pentru Black Friday 2019