Lectură de un minut

10 Dec 2019 - Evenimente

Cinema One Laserplex, restaurante noi si primul hub comunitar din oras deschise in Aushopping Satu Mare

Abonează-te pe  

Centrul Comercial Aushopping Satu Mare si-a extins oferta comerciala si a inaugurat cinematograful Cinema One Laserplex, noua zona de food-court si Cartier Hub, primul spatiu comunitar din Satu Mare, dupa ce, cu doar doua luni in urma, a adus satmarenilor primul magazin Decathlon din nord-vestul Romaniei si magazinul de mobila Casa Rusu. 

Prin lansarea noilor spatii, Centrul Comercial Aushopping abordeaza atat latura comerciala, prin extinderea numarului de magazine si spatii cu functionalitati mixte, cat si una comunitara, prin atragerea si animarea comunitatii in jurul noilor locuri de intalnire, evenimente si activitati recreative.

Brandul romanesc Cinema One Laserplex deschide cel de-al doilea cinematograf din Romania in Aushopping Satu Mare, dupa cel lansat in anul 2015 la Coresi Shopping Resort.

Cu o suprafata de 2300 mp, Cinema One Laserplex din Aushopping Satu Mare dispune de 5 sali de proiectie cu dotari ultra moderne, peste 1000 de locuri si tehnologie de ultima generatie.LASER RGB este tehnologia revolutionara pe care Cinema One Laserplex a implementat-o la cinematograful din Aushopping Satu Mare, prin intermediul careia sunt reproduse cele mai stralucitoare imagini cinematografice. Pentru un confort sporit si o experienta cat mai placuta in timpul vizionarii filmelor, toate salile sunt dotate cu scaune confortabile inclinabile. In plus, Cinema One Laserplex ofera facilitati in exclusivitate pentru satmareni. Astfel, prin intermediul aplicatiei mobile Cinema One, al sistemelor self-service instalate in cinematograf si website, clientii beneficiaza de un sistem intuitiv de rezervare, iar cardul de fidelitate Cinema One transforma punctele de fidelitate in produse.

Adrian Tureanu, Center Manager Centrul Comercial Aushopping Satu Mare: ”Inca din 2016, de cand am inceput procesul de remodelare a proiectului din Satu Mare, ne-am propus sa cream aici spatii pline de viata care sa integreze facilitati si servicii mixte pentru a raspunde cat mai bine nevoilor comunitatii satmarene. Suntem bucurosi ca tot ceea ce ne-am planificat pentru Aushopping prinde viata atat de frumos si ne onoreaza sa avem alaturi de noi partenerii potriviti.”

Retail.ro /  Retail.ro /  Evenimente /  Cinema One Laserplex, restaurante noi si primul hub comunitar din oras deschise in Aushopping Satu Mare