Lectură de un minut

30 Oct 2017 - Evenimente

Cel mai mare magazin Zara din tara s-a deschis in AFI Cotroceni

Abonează-te pe  

Din luna octombrie, AFI Cotroceni isi intareste pozitia de lider de piata, odata cu deschiderea celui mai mare magazin Zara din tara.

Noul magazin Zara din centrul comercial AFI Cotroceni are o suprafata de aproximativ 4.000 metri patrati si este cel mai mare din sud-estul Europei.

Magazinul este situat pe doua etaje si organizat pe mai multe categorii - femei, barbati, adolescenti si copii. Unul dintre cele mai iubite branduri de moda, Zara ofera online si offlince colectii generoase de imbracaminte, incaltaminte si accesorii la preturi accesibile.

Zara AFI Cotroceni

Reputatia internationala construita de ZARA se datoreaza modelului de business unic care pune pe primul loc clientii si dorintele lor, dar si responsabilitatea fata de mediu. De-a lungul anilor, brandul s-a extins si a ramas fidel principiilor cu care debuta la inceput: frumusete, claritate, functionalitate si sustenabilitate.

Amira Stănescu, Marketing Manager, AFI Cotroceni a completat: „AFI Cotroceni ofera acum vizitatorilor sai o experienta completa de shopping, care se traduce printr-un portofoliu impresionant de aproximativ 300 de magazine si multe activitati de petrecere a timpului liber. Prin relansarea magazinului Zara si Zara Man, precum si deschiderea altor magazine de talie internatională, AFI Cotroceni intareste pozitia sa de cel mai mare mall din Romania”.

Zara este din grupul Inditex, din portofoliul caruia mai fac parte Pull & Bear, Massimo Dutti, Bershka, Stradivarius, Oysho, Zara Home si Uterqüe.

Citeste si:
Ce magazine noi s-au mai deschis în AFI Cotroceni
Ce magazine noi s-au mai deschis în AFI Cotroceni
Retail.ro /  Retail.ro /  Evenimente /  Cel mai mare magazin Zara din tara s-a deschis in AFI Cotroceni