Lectură de un minut

28 Jun 2019 - Evenimente

Carrefour sarbatoreste 18 ani de activitate in Romania

Abonează-te pe  

Carrefour aniverseaza luna aceasta 18 ani de la deschiderea primului hipermarket in Romania, ocazie cu care lanseaza, alaturi de indragita cantareata Andra, campania „Iubirea merita sarbatorita in fiecare zi!”, cu super premii si experiente inedite!

 

Special pentru clientii Carrefour, Andra a inregistrat o piesa, „Iubirea e un refren!”, prin care ii indeamna pe acestia sa traiasca fiecare clipa. Mai mult decat atat, artista va sustine o serie de concerte dedicate “majoratului” Carrefour in Romania, in mai multe orase din tara.

Ma bucur sa impartasesc cu toata lumea un cantec plin de energie si de bucurie. ‘Iubirea e un refren’ este ca un motto al vietii mele, iubirea imi ghideaza toti pasii, toate alegerile si probabil influenteaza cel mai mult lumea, fie ca ne dam seama sau nu”, a spus Andra despre noua sa piesa.
In aceasta luna, Carrefour a pregatit pentru clientii sai un joc digital aniversar, „Aniversare18ani”, care poate fi accesat aici, cu bonul primit de la casa, in oricare dintre magazinele din tara sau folosind codul aniversar din mailul de confirmare comanda, in cazul cumparaturilor de pe magazinul online Jocul le va testa utilizatorilor ritmul si atentia - acestia isi pot organiza propria petrecere virtuala, scanand cat mai multe produse - si le va rasplati abilitatile cu puncte care se transforma in premii surpriza. In plus, primii 180 de clienti, in functie de punctajul obtinut pe intreaga durata a campaniei, se vor putea bucura de un concert privat online, sustinut de Andra, special pentru ei. Jocul este disponibil atat in varianta single player, cat si in sesiuni multiplayer.
In perioada urmatoare, caravana Carrefour va duce jocul la cumparatorii din mai multe orase ale tarii, prin instalarea unor ecrane digitale in magazine. In acest fel, clientii Carrefour vor avea la indemana un intreg univers digital si offline care sa-i inconjoare cu mesajul campaniei si sa-i rasplateasca pentru fidelitatea lor prin premii consistente.

Retail.ro /  Retail.ro /  Evenimente /  Carrefour sarbatoreste 18 ani de activitate in Romania