Lectură de un minut

18 Oct 2018 - Evenimente

Brutariile Paul: aniversare de 10 ani pe piata din Romania

Abonează-te pe  

Lantul de brutarii PAUL sarbatoreste anul acesta 10 ani de la lansarea in Romania. Cu o cifra de afaceri de peste 9,3 milioane de euro in 2017, un concept nou in 2018 - Bistro, PAUL marcheaza 10 ani in Romania cu multe premii oferite clientilor fideli.

Pentru a marca cei 10 ani alaturi de clientii sai, PAUL lanseaza o oferta aniversara. Astfel, pana pe 23 decembrie 2018, clientii vor putea achizitiona un ecler si o cafea (la doar 10 lei) si vor putea castiga premii saptamanale, dar si marele premiu, un city break la Paris, pentru 2 persoane.

Pentru fiecare oferta achizitionata, clientii vor primi un card aniversar care le va aduce, garantat, un produs PAUL la urmatoarea vizita in brutarii. Pentru premiile din cele 10 saptamani aniversare, dar si pentru premiul cel mare – un city break la Paris, clientii vor trebui sa introduca codul inscris pe cardul aniversar primit online pentru a intra automat in tragerile la sorti.
Dupa 10 ani pe piata locala, putem spune ca romanii apreciaza produsele frantuzesti si ca revin la noi pentru acel joie de vivre specific, intr-o atmosfera eleganta. Nu puteam sarbatori altfel decat alaturi de clientii nostri; de aceea, le multumim ca ne sunt alaturi printr-o oferta aniversara si multe premii. In plus, anul acesta am dorit sa le aducem si mai mult din spiritul Frantei si am transformat trei brutarii in locatii de tip Bistro - PAUL Universitate, PAUL Romana si PAUL Constanta -, un concept nou, care s-a bucurat de reactii foarte bune. Aici, clientii sunt intampinati de o echipa de ospatari cu un meniu nou, care include preparate rafinate, precum pulpa de rata confiata - Confit de canard, file de cod la gratar - Cabillaud Royal de Mediterranee sau preparate din vita, pui si porc, servite alaturi de un pahar de vin frantuzesc.”, a spus Ovidiu Albu, Administrator PAUL Romania.

Retail.ro /  Retail.ro /  Evenimente /  Brutariile Paul: aniversare de 10 ani pe piata din Romania