Lectură de 2 minute

01 Sep 2016 - Evenimente

Vezi ce magazine se deschid in ParkLake

Abonează-te pe  

Complexul comercial ParkLake aduce in Romania branduri noi, exclusive, disponibile publicului incepand de astazi, odata cu marea deschidere din 1 septembie.

ParkLake isi deschide astazi usile pentru publicul curios si se promit surprize pentru multe dintre magazinele adapostite de centru.

Adresa ParkLake este str. Liviu Rebreanu, nr. 4. Acesta este situat in apropierea statiilor de metrou Dristor si Titan, accesul facandu-se atat cu metroul, cat si cu mijloacele de transport in comun (autobuze 101, 102, 311, 330, 335, troleibuze 70 si 79 sau tramvaie 1,23, 27, 50).

Mai mult de 97% din suprafata de inchiriata ce dispune de peste 200 de magazine a fost contractata deja, in centru fiind inscrise si branduri sau concepte care ajung in premiera pe piata din Romanaia:

- Forever 21

- Play Park

- 4F

- Lanidor

Citeste si:
Topul celor mai scumpe străzi comerciale din lume: pe ce loc se află Calea Victoriei din București
Topul celor mai scumpe străzi comerciale din lume: pe ce loc se află Calea Victoriei din București

- Lynne

Alte nume pe care le veti gasi pe culoarele complexului: H&M, Gant & Lacoste, Zara, Massimo Dutti, Splend’or, Aldo, Desigual, Oysho, Bershka, Stradivarius, Pull & Bear, CCC, Debenhams, Koton, Reserved, B&B, Mohito, Sephora, Mac, SinSay, Lee Cooper, House, Cropp, WorldClass, IPB, Lem’s, Collective, Levi’s, Motivi, Piazza Italia, Tommy Hilfiger, Springfield, KVL, TimeOut, Geox, Claire’s, Il Passo, Swarovski, Khulto, Fossil, Teilor, Douglas, Yves Rocher, Kendra.

Echipamentele sportive sunt disponibile la Intersport, Nike, Hervis, Sketchers si Adidas.

forever 21 park lake

Bonsai, Altex, Zara Home si Arsis acopera cererea pentru electrocasnice sau decoratiuni interioare. De oferta de jucarii si librarii se achita MaxiToys, Smyk, Mothercare, Lego si Carturesti.

Cu un desing unic care imita detaliile unui parc, ambianta si arhitectura mall-ului seamana cu zona de agrement, sportiva si naturala, amintind de Parcul Titan situat in apropiere.

Investitia totala ajunge la 180 de milioane de euro si a fost finantata de Sonae Sierra si Caelum Development.

ParkLake va oferi o noua perspectiva asupra felului in care oamenii fac cumparaturi si se destind in Bucuresti. Este un loc unde poti totodata sa te relaxezi, sa te plimbi, sa mananci mancare traditionala, sa te vezi cu prietenii, sa faci sport, sa mergi la spectacole sau sa te bucuri de targurile si evenimentele de sezon. Asa cum spune conceptul nostru, vrem sa reunim ideea de natura, familie si cumparaturi sub acelasi acoperis si sa cream un spatiu care se vrea mai mult decat un loc pentru cumparaturi. Suntem incantati sa vedem ca nu mai este mult pana atunci, pana pe 1 septembrie.” a declarat Ingo Nissen, Managing Director al Sonae Sierra, responsabil cu proiectele de dezvoltare din Romania.

park lake deschidere

In completare, David Sharkey, Caelum Development CEO a adaugat: „O experienta cu totul noua prinde viata si se va deschide in curand bucurestenilor. ParkLake va adauga un reper de referinta cartierului si intregului oras, oferind un fel nou de a face cumparaturi si a te destinde si totodata de a practica sportul si a te relaxa. ParkLake deja se dovedeste un nou punct de atractie pe harta Bucurestiului, un loc de interes exceptional din partea chiriasilor de la nivel local, national si international, ajutand la modelarea locului ideal unde sa te bucuri de timpul petrecut impreuna cu prietenii si familia.” a declarat

Sursa foto: wall-street.ro

Retail.ro /  Retail.ro /  Evenimente /  Vezi ce magazine se deschid in ParkLake