Lectură de un minut

14 Nov 2019 - Evenimente

Bonami: Black Friday intre 15-17 noiembrie 2019

Abonează-te pe  

Bonami da startul reducerilor de Black Friday, vineri, pe 15 noiembrie, Anul acesta clientii se vor bucura de doua weekenduri cu reduceri, conform traditiei: unul specific pietei romanesti, respectiv 15-17 noiembrie, si cel international, intre 29 noiembrie si 1 decembrie.

Spre deosebire de 2018, cand produsele incluse in promotie erau prezentate in campanii, anul acesta exista un stoc impresionant, astfel incat clientii sa poata beneficia de cele mai mari reduceri la achizitie si o livrare rapida.

Anticipand numarul mare de comenzi, Bonami se pregateste deja de patru luni pentru a putea gestiona acest volum.

Lansarea promotiilor va avea loc ca de obicei la miezul noptii de joi spre vineri si va dura intregul weekend. Bonami asteapta in aceasta perioada cele mai mari venituri de pe tot parcursul anului. Compania prognozeaza venituri de 4 ori mai mari in comparatie cu zilele tipice din noiembrie.
Clientii vor descoperi in fiecare din cele doua weekenduri numeroase campanii cu 6 teme diferite.
Reducerice vor fi intre 40% si 80% pentru aproximativ 2000 de produse, cu 20% mai multe fata de anul trecut.
Categoriile de produs vor include textile, accesorii pentru bucatarie, decoratiuni, produse pentru organizare si accesorii de moda.
Bonami participa si la campania Black Friday traditionala, ce are loc peste 3 saptamani, intre 29 noiembrie si 1 decembrie, cand reducerile din campanii vor fi la fel de tentante: cu pana la 80% mai mici fata de pretul standard al produselor.
In perioada 1 octombrie - 20 decembrie, Bonami desfasoara promotia cashback de Craciun. Astfel, intreaga suma a cumparaturilor efectuate in aceasta perioada va fi returnata clientilor in forma de credite, in contul Bonami, pe 22 decembrie.

Retail.ro /  Retail.ro /  Evenimente /  Bonami: Black Friday intre 15-17 noiembrie 2019