Lectură de 2 minute

05 Dec 2019 - Evenimente

Bonami anunta vanzari record de Black Friday

Abonează-te pe  

Bonami anunta ca s-au inregistrat recorduri de vanzari in cele doua weekend-uri Black Friday si lanseaza o noua politica de retur.

Pe durata promotiilor speciale de Black Friday, magazinul online cu mobilier si decoratiuni, Bonami a inregistrat ​ o crestere cu 40% a vanzarilor fata de anul trecut, acestea ajungand la o valoare de ​ peste 320.000 de euro.

De o crestere similara au beneficiat si celelalte piete unde Bonami este prezent: Cehia, Slovacia, Polonia si Ungaria, valoarea totala a vanzarilor fiind de peste 2 milioane de euro.

Produsele preferate ale romanilor sunt covoarele, piesele mici de mobilier si accesoriile pentru bucatarie. Cea mai mare comanda efectuata in Romania pe durata celor doua weekenduri promotionale a avut o valoare de​ 12.000 lei ​si a constat in 3 piese de mobilier.
Numarul de produse vandute a fost de 12.000 pentru Romania si de 80.000 pentru toate pietele unde compania este prezenta. Majoritatea comenzilor au fost efectuate de pe telefonul mobil, 10% dintre ele prin aplicatia mobila Bonami. Traficul pe website a crescut cu 60% fata de o zi obisnuita, iar cele mai multe comenzi au fost plasate in cele doua zile de duminica.
Bonami, prelungeste perioada de returnare a marfurilor de la 90 pana la 365 de zile​. Imbunatatirea serviciilor de retur este sincronizata cu sezonul premergator Craciunului, pentru a elimina teama clientilor de a cumpara obiecte ce nu corespund asteptarilor lor. Prelungirea termenului de retur nu va fi limitata in timp, ci reprezinta o schimbare permanenta.
„​Pe langa faptul ca este confortabil pentru clien t i, un termen lung ii ajuta sa depaseasca incertitudinile pe care le pot avea atunci cand achizi t ioneaza mobilier online. In acest fel le oferim oportunitatea de a testa direct modul in care piesa selectata se potrive s te in propriul camin. Transporturile supradimensionate, vor fi preluate pentru retur, Bonami suportand costurile aferente. Facem acest pas cu incredere si datorita
faptului ca recent am imbunatatit calitatea gamei noastre de produse.”, a mentionat CEO-ul Bonami, Pavel Voparil​.
In perioada 1 octombrie - 20 decembrie, Bonami desfasoara promotia cashback de Craciun. Astfel, intreaga suma a cumparaturilor efectuate in aceasta perioada va fi returnata clientilor in forma de credite, in contul Bonami, pe 22 decembrie.

Retail.ro /  Retail.ro /  Evenimente /  Bonami anunta vanzari record de Black Friday